Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Biliyorsunuz ki bu tarih, Windows 10 için "kısmen" desteğinin kesildiği tarih. Neden kısmen çünkü bu tarihten sonra Windows 10, uzatılmış ve ücretli güncellemelerle kısa bir süreliğine de olsa yoluna devam edecek. Peki ya sizce, 14 Ekim tarihinden sonra Windows 11'de bir artıştan söz edebilir miyiz?

Biliyorsunuz ki bu tarih, Windows 10 için "kısmen" desteğinin kesildiği tarih. Neden kısmen çünkü bu tarihten sonra Windows 10, uzatılmış ve ücretli güncellemelerle kısa bir süreliğine de olsa yoluna devam edecek. Peki ya sizce, 14 Ekim tarihinden sonra Windows 11'de bir artıştan söz edebilir miyiz?

Her ay 25-30 dolar vermek isteyen varsa çıkarsa ortaya ben Windows 10 kullanmayı tercih ediyorum diyen o farklı ama devir yavaş yavaş seriden Windows 11'e kayıyor istesekde istemesekde mecbur Windows 11 kullanımı artacak gibi alışılır.

Ücretsiz 1 yıllık güncelleştirme veriyorlar kayıt yaptırmak gerek ben en son güne kadar Windows 10'dayım bırakmam ama Windows 11 artık mükemmel.

AM5 için Windows 11 çok sorunluydu hep sürücü çakışmaları lag drop oluyordu bende Windows 10 kullanmaya başladım 1 aydır Windows 11 kullanıyorum oyundan atma vs yaşamadım şu an Windows 11 ideal ama AM4 için bilgi sahibi değilim.

Son birkaç ay içinde Windows 7 hariç diğer iki işletim sistemi düşüşte.

1759756977349.webp