Rehber Windows 10 desteği kesildikten sonra ne olacak ve hangi işletim sistemi kullanılmalı

Hocam pcyi ilk açtığımda %50'lerde bir şey oluyor sonra 1 2 program açıp boşta kullanım %70'e çıkıyor FIFA 23 ve GTA Online oynarken o kadar çok çöküyordu ki 10 da yaşamadım.

Destek ile işim yok, Lite sistem kullanıyorum. Update bile yok içinde sorun değil benim için.

Yani. 12. nesil ve ustu bir Intel CPU falan kullanmiyorsaniz zaten 10 ile 11 arasi performans farki ya aşırı az ya da hiç olmayacaktir.

Hocam kesin linç yiyeceğim ama 13.nesil CPU var 10 da neden daha fazla performans alıyorum RAM'in az kullanılmasından dolayımı.

Valla şu an tek merak ettiğim acaba Windows 10 LTSC gibi bir şey Windows 11 için çıkartılır mı?

Hocam pcy ilk açtığımda %50'lerde bir şey oluyor sonra 1 2 progrram açıp boşta kullanım %70'e çıkıyor FIFA 23 ve GTA Online oynarken o kadar çok çöküyordu ki 10 da yaşamadım.

Boşta %50-%70 kullanım bana pek normal gelmedi ama sormak lazım detaylı W11 kulanana.

Vallahi şu an tek merak ettiğim acaba Windows 10 LTSC gibi bir şey Windows 11 için çıkartılır mı?

Çıkacak hocam.

Boşta %50-%70 kullanım bana pek normal gelmedi ama sormak lazım detaylı W11 kulanana.

Ama laptopta Windows 11 kurulu geldi yani Omen Gaming Hub gibi programlar vardı 10 da yüklemedim onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…