ceyiz43 Başarılı Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 65 Beğeniler 12 27 Ocak 2024 #1 Ekran görüntüsü almak istiyorum ''prtscsysrq'' basıyorum işe yaramıyor Shift+Win+s basıyorum işe yaramıyor, ekran alıntısı aracı yüklü ama hiçbir şey çalışmıyor. LightShot indirdim onda da çalışmıyor, el ile tıklamam gerekiyor.
Ekran görüntüsü almak istiyorum ''prtscsysrq'' basıyorum işe yaramıyor Shift+Win+s basıyorum işe yaramıyor, ekran alıntısı aracı yüklü ama hiçbir şey çalışmıyor. LightShot indirdim onda da çalışmıyor, el ile tıklamam gerekiyor.
Çözüm hamzademir1 27 Ocak 2024 ceyiz43 dedi: Yüklüyorum. Genişletmek için tıkla... Yükledikten sonra Win+W yapın. Sağ en alttan Tam ekran alıntısını seçin.
ceyiz43 dedi: Yüklüyorum. Genişletmek için tıkla... Yükledikten sonra Win+W yapın. Sağ en alttan Tam ekran alıntısını seçin.
KS KS ceyiz43 Başarılı Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 65 Beğeniler 12 27 Ocak 2024 #21 umut dedi: LightShot kurun. Genişletmek için tıkla... Kurulu. Artı 0 Eksi
hamzademir1 Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 399 Çözümler 3 Beğeniler 184 Yer Türkiye 27 Ocak 2024 #22 Hocam çok saçma ama bir de Win+Shift+S yapın belki olur. Bir işe yaramaz ama deneyin Artı 0 Eksi
sahnelerde Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 1.178 Makaleler 4 Çözümler 17 Beğeniler 1.064 27 Ocak 2024 #23 ceyiz43 dedi: Eki Görüntüle 13831 Açtıktı hocam. Genişletmek için tıkla... Buradaki Print Screen kısayolunu devre dışı bırak, ekran alıntı aracınıda sil. Lightshot çalışır. Artı 0 Eksi
ceyiz43 dedi: Eki Görüntüle 13831 Açtıktı hocam. Genişletmek için tıkla... Buradaki Print Screen kısayolunu devre dışı bırak, ekran alıntı aracınıda sil. Lightshot çalışır.
hamzademir1 Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 399 Çözümler 3 Beğeniler 184 Yer Türkiye 27 Ocak 2024 #24 sahnelerde dedi: Buradaki Print Screen kısayolunu devre dışı bırak, ekran alıntı aracınıda sil. LightShot çalışır. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bir de böyle deneyin Artı 0 Eksi
sahnelerde dedi: Buradaki Print Screen kısayolunu devre dışı bırak, ekran alıntı aracınıda sil. LightShot çalışır. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bir de böyle deneyin
KS KS ceyiz43 Başarılı Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 65 Beğeniler 12 27 Ocak 2024 #25 sahnelerde dedi: Buradaki print screen kısayolunu devre dışı bırak, ekran alıntı aracınıda sil. LightShot çalışır. Genişletmek için tıkla... Ekran alıntı aracını sildim devre dışı bırakıp deneyeyim. hamzademir1 dedi: Hocam çok saçma ama bir de Win+Shift+s yapın belki olur. Bir işe yaramaz ama deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı. sahnelerde dedi: Buradaki print screen kısayolunu devre dışı bırak, ekran alıntı aracınıda sil. LightShot çalışır. Genişletmek için tıkla... Devre dışı bıraktığımda sysreq basıyor hocam. Artı 0 Eksi
sahnelerde dedi: Buradaki print screen kısayolunu devre dışı bırak, ekran alıntı aracınıda sil. LightShot çalışır. Genişletmek için tıkla... Ekran alıntı aracını sildim devre dışı bırakıp deneyeyim. hamzademir1 dedi: Hocam çok saçma ama bir de Win+Shift+s yapın belki olur. Bir işe yaramaz ama deneyin. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı. sahnelerde dedi: Buradaki print screen kısayolunu devre dışı bırak, ekran alıntı aracınıda sil. LightShot çalışır. Genişletmek için tıkla... Devre dışı bıraktığımda sysreq basıyor hocam.
hamzademir1 Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 399 Çözümler 3 Beğeniler 184 Yer Türkiye 27 Ocak 2024 #26 ceyiz43 dedi: Ekran alıntı aracını sildim devre dışı bırakıp deneyeyim. İşe yaramadı. Devre dışı bıraktığımda sysreq basıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Win+W yapın. Sağ alttan "Ekran alıntısı" nı seçin. Direk yapıyor Artı 0 Eksi
ceyiz43 dedi: Ekran alıntı aracını sildim devre dışı bırakıp deneyeyim. İşe yaramadı. Devre dışı bıraktığımda sysreq basıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Win+W yapın. Sağ alttan "Ekran alıntısı" nı seçin. Direk yapıyor
sahnelerde Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 1.178 Makaleler 4 Çözümler 17 Beğeniler 1.064 27 Ocak 2024 #27 ceyiz43 dedi: Ekran alıntı aracını sildim devre dışı bırakıp deneyeyim. İşe yaramadı. Devre dışı bıraktığımda sysreq basıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor mu yani lightshot? Artı 0 Eksi
ceyiz43 dedi: Ekran alıntı aracını sildim devre dışı bırakıp deneyeyim. İşe yaramadı. Devre dışı bıraktığımda sysreq basıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor mu yani lightshot?
KS KS ceyiz43 Başarılı Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 65 Beğeniler 12 27 Ocak 2024 #28 hamzademir1 dedi: Hocam Win+W yapın. Sağ alttan "ekran alıntısı" nı seçin. Direk yapıyor. Genişletmek için tıkla... Bu çıkıyor. sahnelerde dedi: Çalışıyor mu yani LightShot? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
hamzademir1 dedi: Hocam Win+W yapın. Sağ alttan "ekran alıntısı" nı seçin. Direk yapıyor. Genişletmek için tıkla... Bu çıkıyor. sahnelerde dedi: Çalışıyor mu yani LightShot? Genişletmek için tıkla... Hayır.
sahnelerde Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 1.178 Makaleler 4 Çözümler 17 Beğeniler 1.064 27 Ocak 2024 #29 Kısayoluda devre dışı bıraktıysan lightshotu silip tekrar kurmayı dene o halde. Artı 0 Eksi
hamzademir1 Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 399 Çözümler 3 Beğeniler 184 Yer Türkiye 27 Ocak 2024 #30 ceyiz43 dedi: Eki Görüntüle 13832 Bu çıkıyor. Hayır. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde ekran alıntısı yüklü değilki. Yüklü olsaydı çıkardı. Microsoft Store da var. İndirin Artı 0 Eksi
ceyiz43 dedi: Eki Görüntüle 13832 Bu çıkıyor. Hayır. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde ekran alıntısı yüklü değilki. Yüklü olsaydı çıkardı. Microsoft Store da var. İndirin