Ekran görüntüsü almak istiyorum ''prtscsysrq'' basıyorum işe yaramıyor Shift+Win+s basıyorum işe yaramıyor, ekran alıntısı aracı yüklü ama hiçbir şey çalışmıyor. LightShot indirdim onda da çalışmıyor, el ile tıklamam gerekiyor.
LightShot'in ayarlarına bakabilir misiniz? Prnt Scrn aktif olamayabilir. Farklı bir tuş da olabilir.
LightShot ikonuna sağ tıklayın > ayarlar > hotkeys sayfasına gelip kontrol edin.
Demek istediğim buydu. Bunun açık olmasına rağmen çalışmıyorsa sıkıntı vardır. Ekran alıntısı aracını yükleyin, çakışabilecek diğer her programı kaldırın ve yeniden deneyin.
Windows 11'deki yeni Ekran Alıntısı Aracı uygulamasıyla kolayca görüntü yakalayın. Ekran görüntülerini düzenlemek ve istediğiniz yerde paylaşmak için fare, dokunma veya kalem kullanın. Not: Yeni Ekran Alıntısı Aracı yalnızca Windows 11'de kullanılabilir. Windows 10 kullanıyorsanız, bunun yerine...
Bu arada çalışmıyordan kastınız nedir? Belki çalışıyordur fakat farkında değilsinizdir. PrtScsysrq tuşuna bastıktan sonra Paint'i açıp yapıştır tuşuna basın bakalım ekran görüntüsü gelecek mi.
Bu arada çalışmıyordan kastınız nedir? Belki çalışıyordur fakat farkında değilsinizdir. Prtscsysrq tuşuna bastıktan sonra Paint'i açıp yapıştır tuşuna basın bakalım ekran görüntüsü gelecek mi?
Gelmiyor hocam @Cortez hocamın dediği gibi Lite sürümünden normal sürüme bir format atacağım.
Lite sürümü çok sıkıntılı çalışıyor zaten mesela PC'yi yeniden başlatınca Ethernet driveri siliniyor tekrar başlatınca geliyor gibi birçok sorun var.