Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Windows 10, version 1809 [17763.107] (Updated September 2018) :: Turkish :: Select file :: List of files by Microsoft®
The file list from Microsoft Corporation. You will find a hash sum of files (MD5, SHA-1, SHA-256 and SHA-512) and also the actual size of files in this list. Select file :: Windows 10, version 1809 [17763.107] (Updated September 2018) :: Turkish
files.rg-adguard.net
Windows 10 LTSC 1809 X64 ISO nereden bulunur?
Windows 10 Enterprise LTSC 2019 ISO'su lazım, yeni ISO'lara yeni saçma sapan program eklemişler eski LTSC akıcılığını vermiyor. Windows Edge normalde yoktu onu eklemişler, Windows Edge virüsten hallice çöp browserı kökten silsem de yine de arada açılıyor adamı kanser ediyor. Bilgisayarı komple...
Windows 10 Enterprise LTSC 1809 sürümünün ISO dosyası gerekli. Arkadaşıma atacağım. Güncel oyunlarda uyumluluk sorunu çıkarır mı? Örneğin: Valorant.
ISO: TechBench by WZT (v4.1.1) (uyumluluk konusunu bilmiyorum hocam)
Linke girdiğinizde oradan seçenekler kısmında sürümleri mevcut.
ISO: TechBench by WZT (v4.1.1) (uyumluluk konusunu bilmiyorum hocam)
Linke girdiğinizde oradan seçenekler kısmında sürümleri mevcut.
3 tane derleme çıkıyor ve Home ile China gözüküyor. Benim bildiğim bu sürüm enteprise değil miydi?
user427696a
Başarılı
Windows 10, version 1809 [17763.107] (Updated September 2018) :: Turkish :: Select file :: List of files by Microsoft®
The file list from Microsoft Corporation. You will find a hash sum of files (MD5, SHA-1, SHA-256 and SHA-512) and also the actual size of files in this list. Select file :: Windows 10, version 1809 [17763.107] (Updated September 2018) :: Turkish
files.rg-adguard.net
Windows 10 LTSC 1809 X64 ISO nereden bulunur?
Windows 10 Enterprise LTSC 2019 ISO'su lazım, yeni ISO'lara yeni saçma sapan program eklemişler eski LTSC akıcılığını vermiyor. Windows Edge normalde yoktu onu eklemişler, Windows Edge virüsten hallice çöp browserı kökten silsem de yine de arada açılıyor adamı kanser ediyor. Bilgisayarı komple...
Son düzenleme:
Arkadaşların verdiği bağlantıdan bahsettiğim sürümün linkini arkadaşıma gönderdim. Şu an kurulumu yapıyor.
Hangisi ise çözüm seçmeniz gerekiyor.Arkadaşların verdiği bağlantıdan bahsettiğim sürümün linkini arkadaşıma gönderdim. Şu an kurulumu yapıyor.
Tamamdır seçtim.
Maalesef daha secilmemis gözüküyor.
Yeni konular
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-