22547

Gelişen
Windows 10 Enterprise LTSC nasıl temiz şekilde kurabilirim? Sebebi bu bağlantı. Sistemimizi çok yoruyor, normal sürümleri sanırım. Biraz rahatlaması, temiz kurulumu ve en önemlisi hatalarımdan arınmak için bu sürüm tercih ettik. Sanırım çokça iyi performans sunuyor ve gereksiz şeylerin olmaması benim açımdan daha iyi olabilir kaba kullanım sevmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

İlla 10 kurmana gerek yok. Windows 11 IoT LTSC kullanıyorum debloat+ Defender'i kapatarak boşta 1.9 GB RAM tüketiyor. İlla 10 istiyorsan attığım siteden indirebilirsin TR versiyonunu. Etkinleştirmeyide yine aynı siteden yapabilirsin.

İlla 10 kurmana gerek yok. Windows 11 IoT LTSC kullanıyorum debloat+ Defender'i kapatarak boşta 1.9 GB RAM tüketiyor. İlla 10 istiyorsan attığım siteden indirebilirsin TR versiyonunu. Etkinleştirmeyide yine aynı siteden yapabilirsin.

Tercihim şu anlık Windows 10. Bu bağlantıyı indiriyorum o zaman. Ve USB belleğin içine atıp kurmam mı gerekli bilgi sahibi değilim. :lütfen:

Biraz geç dönüyorum kusura kalmayın başka bir şeyle ilgileniyordum. Görsele bakabilir misiniz. Altakini seçiyorum fakat tekrar bu menüye atıyo.

Dosya Ekleri

• IMG_20250611_020308.webp
    IMG_20250611_020308.webp
    7,1 MB · Görüntüleme: 186