migdegazozu

Başarılı
Arkadaşlar selam, Windows 10'a verilen destek biteceği için Windows 11'e geçeceğim. Daha öncesinde bir siteden Retail Key alıp Windows 10'u lisanslamıştım.

Şimdi format atıp 11 yüklersem o lisans kaybolur mu?
Eğer kayboluyorsa kaybolmaması için önce 10'dan 11'e yükseltip sonradan format atsam işe yarar mı acaba?

Arkadaşlar selam, Windows 10'a verilen destek biteceği için Windows 11'e geçeceğim. Daha öncesinde bir siteden Retail Key alıp Windows 10'u lisanslamıştım.

Eğer kayboluyorsa kaybolmaması için önce 10'dan 11'e yükseltip sonradan format atsam işe yarar mı acaba?
Eğer Microsoft hesabına bağlandıysa formattan sonra aynı hesabın ile giriş yaparsan lisansın hala durur hocam.

Eğer Microsoft hesabına bağlandıysa formattan sonra aynı hesabın ile giriş yaparsan lisansın hala durur hocam.

Anahtarı aldığım zaman yerel hesap kullanıyordum, sonradan Microsoft hesabı ekledim. Büyük ihtimalle bağlanmamıştır hocam ama kontrol edeyim.

Ayrıca ChatGPT Retail lisanssa temiz kurulum yapsan bile bir şey olmaz, yalnızca önlem olarak (CMD'ye verdiği bir tane kodu) yazıp ürün anahtarını öğrenmen yeterli diyor ama bilemedim.

Anahtarı aldığım zaman yerel hesap kullanıyordum, sonradan Microsoft hesabı ekledim. Büyük ihtimalle bağlanmamıştır hocam ama kontrol edeyim.

Ayrıca ChatGPT Retail lisanssa temiz kurulum yapsan bile bir şey olmaz, yalnızca önlem olarak (CMD'ye verdiği bir tane kodu) yazıp ürün anahtarını öğrenmen yeterli diyor ama bilemedim.
Dediği gibi Key'inizi bir yere not edin yeterli. Büyük ihtimal Microsoft Hesabı'na kaydetmiştir.

10/11 aynı keydir.
İster aynı key ile 10/11 Dual kur fark etmez.

Microsoft Hesabı'na kaydedilmiştir çok yüksek ihtimalle. Aynı hesaba bağlandığınız zaman etkinleştirme de otomatik gerçekleşir. En kötü MAS ile HWID etkinleştirme yaparsınız bir şey olmaz. :D
10/11 aynı keydir.
İster aynı key ile 10/11 Dual kur fark etmez.
Teşekkürler hocalarım Windows 11'e yükselttim, Microsoft hesabımla eşliymiş dediğiniz gibi.

bu konu ile alakası yok ama ben orjinal lisans arıyorum, 50 100 olan kay ler güvensiz geliyor. Güvendiğiniz siteler var ise yönlendirme yapar iseniz çok memnun olurum. gerekir ise 4,5k para öderim OEM olursa daha iyi olur.

Bu konu ile alakası yok ama ben orijinal lisans arıyorum, 50 100 olan kayler güvensiz geliyor. Güvendiğiniz siteler var ise yönlendirme yapar iseniz çok memnun olurum. Gerekir ise 4, 5K para öderim OEM olursa daha iyi olur.

Hepsi aynı işi yapıyor.
Zamanında crackli W7leri bile orijinal yaptı Microsoft.
O kadar para vermek mantıklı degil.
+15 civarı Free key kullanıyorum, hiç sıkıntı yasamadım, belki de 1Kdan fazla key verdim, sorunsuz.
4.5k verecegine sistemine ayır, ya da çocuk vs varsa ona harca.👍