Mahmut659 Uzman Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 39 Çözümler 2 Beğeniler 11 31 Mart 2025 #1 Masaüstünde sağ tıklayınca gadgets diye bir şey çıkıyor bunu nasıl kapatabilriim.
Çözüm Milas 1 Nisan 2025 Mahmut659 dedi: Masaüstünde sağ tıklayınca gadgets diye bir şey çıkıyor bunu nasıl kapatabilriim. Eki Görüntüle 136673 Eki Görüntüle 136672 Genişletmek için tıkla... Win + R tuşlarına basarak Çalıştır penceresini aç. regedit yaz ve Enter tuşuna bas. Şu yolu takip et: HKEY_CLASSES_ROOT\DesktopBackground\Shell\Gadgets Gadgets anahtarını sağ tıklayıp Sil seçeneğini kullan. Bilgisayarını yeniden başlat ve değişiklikleri kontrol et. Bunu buldum. Dener misin?
Mahmut659 dedi: Masaüstünde sağ tıklayınca gadgets diye bir şey çıkıyor bunu nasıl kapatabilriim. Eki Görüntüle 136673 Eki Görüntüle 136672 Genişletmek için tıkla... Win + R tuşlarına basarak Çalıştır penceresini aç. regedit yaz ve Enter tuşuna bas. Şu yolu takip et: HKEY_CLASSES_ROOT\DesktopBackground\Shell\Gadgets Gadgets anahtarını sağ tıklayıp Sil seçeneğini kullan. Bilgisayarını yeniden başlat ve değişiklikleri kontrol et. Bunu buldum. Dener misin?
Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.305 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.322 Yer Japonya, Fukuoka 1 Nisan 2025 #2 Mahmut659 dedi: Masaüstünde sağ tıklayınca gadgets diye bir şey çıkıyor bunu nasıl kapatabilriim. Eki Görüntüle 136673 Eki Görüntüle 136672 Genişletmek için tıkla... Win + R tuşlarına basarak Çalıştır penceresini aç. regedit yaz ve Enter tuşuna bas. Şu yolu takip et: HKEY_CLASSES_ROOT\DesktopBackground\Shell\Gadgets Gadgets anahtarını sağ tıklayıp Sil seçeneğini kullan. Bilgisayarını yeniden başlat ve değişiklikleri kontrol et. Bunu buldum. Dener misin? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Mahmut659 dedi: Masaüstünde sağ tıklayınca gadgets diye bir şey çıkıyor bunu nasıl kapatabilriim. Eki Görüntüle 136673 Eki Görüntüle 136672 Genişletmek için tıkla... Win + R tuşlarına basarak Çalıştır penceresini aç. regedit yaz ve Enter tuşuna bas. Şu yolu takip et: HKEY_CLASSES_ROOT\DesktopBackground\Shell\Gadgets Gadgets anahtarını sağ tıklayıp Sil seçeneğini kullan. Bilgisayarını yeniden başlat ve değişiklikleri kontrol et. Bunu buldum. Dener misin?
KS KS Mahmut659 Uzman Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 39 Çözümler 2 Beğeniler 11 1 Nisan 2025 #3 Milas dedi: Win + r tuşlarına basarak çalıştır penceresini aç. Regedit yaz ve enter tuşuna bas. Şu yolu takip et: HKEY_CLASSES_ROOT\DesktopBackground\Shell\Gadgets Gadgets anahtarını sağ tıklayıp sil seçeneğini kullan. Bilgisayarını yeniden başlat ve değişiklikleri kontrol et. Bunu buldum. Dener misin? Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol düzeldi. Artı 0 Eksi
Milas dedi: Win + r tuşlarına basarak çalıştır penceresini aç. Regedit yaz ve enter tuşuna bas. Şu yolu takip et: HKEY_CLASSES_ROOT\DesktopBackground\Shell\Gadgets Gadgets anahtarını sağ tıklayıp sil seçeneğini kullan. Bilgisayarını yeniden başlat ve değişiklikleri kontrol et. Bunu buldum. Dener misin? Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol düzeldi.
Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.305 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.322 Yer Japonya, Fukuoka 1 Nisan 2025 #4 Mahmut659 dedi: Çok sağ ol düzeldi. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İyi akşamlar. Artı 0 Eksi
KS KS Mahmut659 Uzman Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 39 Çözümler 2 Beğeniler 11 1 Nisan 2025 #5 Milas dedi: Rica ederim. İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Size de. Artı 0 Eksi