Arkadaşlar son 3-4 gündür oluyor bu durum. PC'yi daha şimdi açtım ve görev cubuğuyla masaüstündeki uygulamalara tıklanmıyordu. Başlat menüsündeki hiçbir şeye tıklanmıyordu, ayarlar vs. Hatta görev yöneticisine bile tıklanmıyordu. Bu sorunu nasıl çözebilirim? İnternetteki şeyleri denedim, PowerShell, Regedit vs. ama hiçbiri işe yaramadı. Var mı, sizin bir çözüm yolunuz? Bu sorunu sadece CTRL+alt+del yapıp iptal tuşuna 2 kez basarak çözebiliyorum başka türlü asla çözülmüyor.
Windows'un bazı dosyaları hasar görmüş olabilir, sfc /scannow komutunu CMD yönetici olarak başlatıp deneyin söylendiği gibi ancak işe yaramazsa idareten bir çözümü görev yöneticisinden Windows Gezgini'ni kapatıp, görev yöneticisinin sol üstünden çalıştır kısmına ulaşıp explorer.exe yazarak tekrar çalıştırabilirsiniz. Ancak ikisi de çalışmazsa format atmak en makûl çözüm olacaktır.
Windows'un bazı dosyaları hasar görmüş olabilir, SFC /scannow komutunu CMD yönetici olarak başlatıp deneyin söylendiği gibi ancak işe yaramazsa idareten bir çözümü Görev Yöneticisi'nden Windows Gezgini'ni kapatıp, Görev Yöneticisi'nin sol üstünden çalıştır kısmına ulaşıp explorer.exe yazarak tekrar çalıştırabilirsiniz. Ancak ikisi de çalışmazsa format atmak en makûl çözüm olacaktır.
CTRL + Shift + ESC tuşlarına basıp Görev Yöneticisi'ni aç Windows Gezgini işlemini bul sağ tıkla ve yeniden başlat seçeneğini seç sorunun düzelir düzelmezse ben teknoloji destek hattını aradım destek aldım sorunumu çözdüler sende ara istersen yardımcı oluyorlar.
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...