Özel bir sebebi var mı?En iyisi MassGrave'in paylaştığı ISO. O da arkadaşların attığı konuda bulunuyor.
Detaylar
Kim cevapladı?TeknoKartal
Becerikli
2032'ye kadar desteği var diye biliyorum.
Düzenleme: sanırım sadece IoT sürümünün 2032'ye uzatılmış desteği var mış, ben de yeni öğrendim.
Microsoft'un resmi sitesinde bu şekilde yazıyor.
@14925 yani ilk attığım mesajdaki iki tane ISO dosyası linkinden hangisini önerirsiniz.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 17
@TeknoKartal, hocam benim attığım linkten indirip HWID etkinleştirme yapınca IoT olarak etkinleştiriyor, benim attığım linkten indirebilirsiniz.
birkanoztrk
Uzman
IoT ve normal sürüm arasındaki tek fark güncelleme süresi sanırım değil mi hocam? Normali indirip HWID yapınca da IoT sürümü olacak otomatikmen indirdiğimiz sürüm?
@TeknoKartal, hocam benim attığım linkten indirip HWID etkinleştirme yapınca IoT olarak etkinleştiriyor, benim attığım linkten indirebilirsiniz.
TeknoKartal
Becerikli
@TeknoKartal, hocam benim attığım linkten indirip HWID etkinleştirme yapınca IoT olarak etkinleştiriyor, benim attığım linkten indirebilirsiniz
HWID değil de örneğin KMSpico, KMS sunucusu vs ile attığınız linkteki Windows 10 Enterprise LTSC'yi aktif ettiğimde yine IoT olarak etkinleştiriyor mu?
- Makaleler
- 17
Denemedim, yorum yapmam yanlış olur.HWID değil de örneğin KMSpico, KMS sunucusu vs ile attığınız linkteki Windows 10 Enterprise LTSC'yi aktif ettiğimde yine IoT olarak etkinleştiriyor mu?
TeknoKartal
Becerikli
irm https://github.com/massgravel/Microsoft-Activation-Scripts.git iex hocam bu kodla HWID'den aktif edebilir miyim attığınız ISO'yu.- Katılım
- 1 Ocak 2025
- Makaleler
- 17
@TeknoKartal,
Bu komutla etkinleştirebilirsin ancak dediğini bilmiyorum.
irm https://get.activated.win | iexBu komutla etkinleştirebilirsin ancak dediğini bilmiyorum.
Hesenoff044
Uzman
HWID değil de örneğin KMSpico, KMS sunucusu vs ile attığınız linkteki Windows 10 Enterprise LTSC'yi aktif ettiğimde yine IoT olarak etkinleştiriyor mu?
KMSpico ile etkinleştirildiğinde 6 ay deneme süresi uzatıyor hem de uygulama virüslü uygulama. Yani KMSpico ile etkinleştirme yaptığınızda etkinleştirildi uyarısı görünür ancak Windows'u değil 6 aylık deneme süresi uzatıyor. Yani bu yöntemi ile etkinleştirme işlemi yapmanıza kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-
-