Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 ISO önerisi

Bende kurmayı düşünüyorum hocam memnun musunuz oyun testleri ne durumda?
Oyun testlerinde, 11'e göre gözle fark edilecek farklar yaşamadım ama gündelik kullanımda çok iyiydi. Eksileri olarak alışılan Windows konforunu verememesi olarak yorumlayabilirim. Birçok şey eksik hissettiriyor ve bu da kullanırken garip kaçıyor. Yeteri kadar deneyimledikten sonra IoT sürümden Windows 11'e geri döndüm.

Eğer konforu önemsemiyorsanız ve akıcılık, kararlılık ve tepkisellik sizin için ön plandaysa kurabilirsiniz. Yoksa çok da gerek olduğunu düşünmüyorum.

Hocam GTX1650 i510300H laptopum var yaklaşık 4 yıllık bir laptop ve yavaş yavaş artık bazı oyunlarda (CS Fortnite vs.) FPS olarak hiç tatmin etmeyen seviyelerde ve format atacağım format atmışken bir OS kurmak istiyorum ReviOS AtlasOS ve lot arasında kararsız kalmıştım herkes lot önerince bir bakayım dedim aslında konfor olarak pek önemsemiyorum çünkü laptopta Google Steam ve birkaç Steam oyunu dışında hiçbir şey yok sizce ne yapmalıyım gerçekten kararsızım eğer sizde lot önerecekseniz attığım görseldeki indirme yeri doğru mu massgraveden buldum.

O zaman IoT sürümünü deneyebilirsiniz. Attığınız görseldeki sanırım düz LTSC. IoT LTSC Enterprise olarak aratmanızı öneririm. MassGrave'de en yüksek oranlı linkten indirmiştim ISO'yu.

Bende kurmayı düşünüyorum hocam memnun musunuz oyun testleri ne durumda? Ayrıca görseldeki indirme yeri doğru değil mi?

Eki Görüntüle 245236

Merhaba. Buradan indirebilirsiniz. Ben Windows 11 IoT Enterprise LTSC sürümü buradan indirip kurmuştum. Windows 10 IoT Enterprise LTSC sürümü denemedim. Ancak massgrave güvenilir. Yani rahatlıkla indirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…