Çözüldü Windows 10 işlemci güç yönetimi yok oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Requiemm

Üstün
Makaleler
2

Arkadaşlar işlemci güç yönetimi Windows'u formatladıktan sonra yok oldu. Ben CMD koduyla maksimum işlemci güç yönetimini ekledim ama işlemci soğutma ilkesi ve düşük işlemci güç yönetimini bulamadım, yardım eder misiniz?

Hocam videodaki dosya güvenli değil.
Aynı dosyaya baktığımızdan eminiz, değil mi? Ayrıca verilen uyarılar genelde Win32'yi değiştirdiği için veriliyor.
Videoyu yapan kişi dosyayı '.exe' olarak değiştirmiş. O yüzden farklı görünüyor sonuçlar.

Son düzenleme:

Hocam regin içi böyle.

Hocam MediaFire linkinden indirip kendim VirusTotal'dan tarattım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, ben de bakındım şimdi ve farklı çıktı. Ben şimdilik videoyu sileyim mesajdan, en son çare olarak tekrardan göz atarız dosyaya.

Hocam sistem soğutma ilkesini de buldum: reg add HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power\PowerSettings\54533251-82be-4824-96c1-47b60b740d00\94D3A615-A899-4AC5-AE2B-E4D8F634367F /v attributes /t reg_dword /d 2 /f bu kodu CMD'ye yapıştırıp enter yapınca geliyor, çok teşekkür ederim hepinize

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…