Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar işlemci güç yönetimi Windows'u formatladıktan sonra yok oldu. Ben CMD koduyla maksimum işlemci güç yönetimini ekledim ama işlemci soğutma ilkesi ve düşük işlemci güç yönetimini bulamadım, yardım eder misiniz?
Aynı dosyaya baktığımızdan eminiz, değil mi? Ayrıca verilen uyarılar genelde Win32'yi değiştirdiği için veriliyor.
Videoyu yapan kişi dosyayı '.exe' olarak değiştirmiş. O yüzden farklı görünüyor sonuçlar.
Ekledikten sonra yeniden başlatman gerekiyor aslında. Ragga batunun attığı linkte farklı bir reg keyi var. O da bu şekilde:
Type Regedit and hit the enter key.
When the registry editor opens, navigate to the following location: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power\PowerSettings\54533251-82be-4824-96c1-47b60b740d00\bc5038f7-23e0-4960-96da-33abaf5935ec
Right Click on the right side panel and Click on New > dword (32 Bit) Value.
Set the name of this newly created dword as attributes.
Double Click on the newly created dword and set its Value as 2.
Bahsettiğin reg dosyasını atar mısın? Aslında yaptığı işlemleri görmek için Notepad'dan açmak bile yeterli. Çok problem olmaz.
Hocam sistem soğutma ilkesini de buldum: reg add HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power\PowerSettings\54533251-82be-4824-96c1-47b60b740d00\94D3A615-A899-4AC5-AE2B-E4D8F634367F /v attributes /t reg_dword /d 2 /f bu kodu CMD'ye yapıştırıp enter yapınca geliyor, çok teşekkür ederim hepinize