Hocam, aldım ama daha karar vermediğim için ikisini deneyeceğim. Hangisi daha iyiyse onu kullanılırım. Ben 8 cm'lik fanlardan şüpheleniyorum olur mu diye. O yüzden ikiside gelsin duruma göre diğerini iade ederim.

Hocam, bu videoda yanlış anlamadıysam 2 adet 80mm stand off istiyor. Türkiyede'de 80 mm stand off satan yer bulamadım ve bende 3 tane 55 mm'lik stand off alsam sıkıntı olur mu acaba?

Bu videodan bahsediyorum. Arkadaş sadece 2 yerle sabitlenmiş ama daha sağlam olması açısından 4 yerden sabitleyebilirz galiba. Şu an aklımdaki tek soru kaç adet 55 mm'lik stand off ihtiyacım var ve stand off'u fanatik bağlamak için kaç cm'lik fana ihtiyacım var? @Ayhan Dönmez @X99

Son düzenleme:
Sende sabitleyebilirsin. Linkini yolladıklarım 2 cm, onlardan bir bağlantı için 4 adet kullanırsın. RAM'in yüksekliğini kurtarman önemli. 55mm 5.5 cm yapar 2 tane kullanırsan 10 cm yapıyor zaten.
Anlamadım desem kızar mısınız hocam?

Sadece Ram değil Arctic Liquid Freezer kullandığım için o VRM soğutucuyu geçmesi lazım uzunluk olarak.

Anlamadım desem kızar mısınız hocam?

Benim Amazon'dan yolladığım vidalar 2 cm yani 20 mm. Sendekiler de 55 mm ise 5.5 cm yapar diyorum. İki vida üst üste eklersen 11 cm yapar.

Ekran görüntüsü 2026-06-13 211145.webp

Benim Amazon'dan yolladığım vidalar 2 cm yani 20 mm. Sendekiler de 55 mm ise 5.5 cm yapar diyorum. İki vida üst üste eklersen 11 cm yapar.

Eki Görüntüle 256950
Attığım videodaki adam 80mm kullanıyor yani 8 cm fakat 8 cm'lik stand off'tan 2 tane kullanıyor yani 16 cm eder. Bende 3 adet 5,5 cm'lik stand off alsam anca aynı uzunluğa erişiyorum. Bu sıkıntı olur mu ve adam kaç cm'lik vidalar kullanıyor tam olarak onu bilmiyorum.