truth

Becerikli
Microsoft'un sitesinden Windows 10 ISO aracını indirip ISO dosyası oluşturdum. Ama içimde şüpheler var. Oluşturulan ISO dosyasının bozuk olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

IDM ile dosya indirip dosyanın bozuk çıkma mantığı gibi...

Bir şey yapmadım ki sadece aracı çalıştırdım, lisansı kabul ettim, başka bilgisayar için yükleme medyası oluştur dedim, dil sürüm mimari gibi seçeneklerin olduğu kısımda "bu bilgisayar için önerilen seçenekleri kullan"ı işaretleyerek devam ettim, ISO dosyası seçeneğini seçip ileri dedim, bu kadar.
O halde dediğim gibi hash değerlerinin uyuşuyor olması gerekiyor. İsterseniz şurada direkt linkler de mevcut:

O halde dediğim gibi hash değerlerinin uyuşuyor olması gerekiyor. İsterseniz şurada direkt linkler de mevcut:

Farklı maalesef :(

Direkt linkten kastın Windows 10 ISO dosyası sanırım. Hangisini indirmem gerekiyor?

Farklı maalesef :(

Direkt linkten kastın Windows 10 ISO dosyası sanırım. Hangisini indirmem gerekiyor?
İhtiyacınıza göre tercih edeceksiniz ama tahminimce 64 bit bir sisteme kurulum yapacaksınız. Şöyle linkini bırakayım.
Windows 10 22H2 x64 Türkçe: https://files.rg-adguard.net/file/38e9d9f7-60b7-c328-520f-7dc7297491a8

İndirdiğiniz ISO dosyasını Rufus ile USB belleğinize yazdıracaksınız.

Bu video Windows 11 üzerine ama işeyiş aynı şekilde: