NightWist

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
10
Windows 10 keyi var elimde bunu Windows 11 cihaza kullanabilir miyim? Ayrıca internetten alınan Windows 10/11 keyleri ne kadar güvenli sizce? KMS ve MAK harici kişisel kullanım için olan keylerden bahsediyorum.

Son düzenleme:
Windows 10 keyi var elimde bunu Windows 11 cihaza kullanabilir miyim? Ayrıca internetten alınan Windows 10/11 keyleri ne kadar güvenli sizce? KMS ve MAK harici kişisel kullanım için olan keylerden bahsediyorum.
Bütün internetteki lisansları kıyaslamak yerine site bazlı değerlendirme yaparsanız daha iyi yorum yapabilirim.

Bütün internetteki lisansları kıyaslamak yerine site bazlı değerlendirme yaparsanız daha iyi yorum yapabilirim.

Yeni bilgisayar aldım almışken bari orijinal Windows alayım diye düşünüyorum. Site öneriniz var mı?

Windows 10 lisans anahtarları 11'de de çalışıyor. Kendim de kullanıyorum. Güvenlikle ilgili de sıkıntı yaşamadım.

Windows 11 key için site önerir misiniz?

20 yıl civarı ofis olsun Free Retail kullanıyorum.
Bu zamana kadar 2000 civarı key vermisimdir forumlarda.
Sıfır sıkıntı.

Yeni bilgisayar aldım almışken bari orijinal Windows alayım diye düşünüyorum. Site öneriniz var mı?

Hepsiburada üzerinden Pera Bilişim ismindeki bir satıcıdan aldım, gayet memnunum. Malum çokça laptop iadem oldu sağ olsun üç kere bana yeni key gönderdi. Sırf bu ilgisi kaynaklı önermek istedim.

Hepsi aynı işi yapıyor.
Piyasada 300 Home Retail Free olarak var.
Forumlarda konu aç yardımcı olurlar.
Home keyler, Pro gibi çabuk bloke almaz.
Ararsın Microsoft etkinleştirirsin. Sonraki formatlarda hesap, key girmesen de oto etkinleştirir.

20 TL'ye MAK key aldım çok ucuza denk geldi. Giderse gitsin hocam 20 TL'nin üstüne güzel bir su içerim. :D

1756225823509.webp