PC için Başarılı Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 79 Beğeniler 10 17 Mart 2024 #1 Gelişmiş ayarlardan komut isteminden kurulum yapacaktım ama komut istemi yok. Sadece başlangıç ayarları ile UEFI donanım ayarları var. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2024
Gelişmiş ayarlardan komut isteminden kurulum yapacaktım ama komut istemi yok. Sadece başlangıç ayarları ile UEFI donanım ayarları var.
Recep Baltaş 27 Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.274 Makaleler 104 Çözümler 1.606 Beğeniler 46.161 Yer İstanbul 17 Mart 2024 #2 Muhtemelen kurtarma bölümü silinmiştir? Bir W10/W11 USB bellekten boot edip o şekilde komut satırını çalıştırabilirsin.
Muhtemelen kurtarma bölümü silinmiştir? Bir W10/W11 USB bellekten boot edip o şekilde komut satırını çalıştırabilirsin.
vanillamint 57 Seçkin Gelişen Oyun Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 4.262 Makaleler 7 Çözümler 198 Beğeniler 10.056 17 Mart 2024 #3 Fast Boot'dan dolayi secenekleri goremiyor olabilirsiniz. Bilgisayarinizi yeniden baslatin ve gelismis seceneklere tekrar girin.
Fast Boot'dan dolayi secenekleri goremiyor olabilirsiniz. Bilgisayarinizi yeniden baslatin ve gelismis seceneklere tekrar girin.
3 308 Başarılı Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 1.131 Çözümler 4 Beğeniler 1.163 17 Mart 2024 #4 PC için dedi: Gelişmiş ayarlardan komut isteminden kurulum yapacaktım ama komut istemi yok. Sadece başlangıç ayarları ile UEFI donanım ayarları var. Genişletmek için tıkla... Bir kurulum diski takıp "Bilgisayarımı kurtar"a basarsan görebilirsiniz.
PC için dedi: Gelişmiş ayarlardan komut isteminden kurulum yapacaktım ama komut istemi yok. Sadece başlangıç ayarları ile UEFI donanım ayarları var. Genişletmek için tıkla... Bir kurulum diski takıp "Bilgisayarımı kurtar"a basarsan görebilirsiniz.
Physic Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 2.840 Makaleler 26 Çözümler 29 Beğeniler 4.162 Yer Bartın, Türkiye 18 Mart 2024 #5 PC için dedi: Gelişmiş ayarlardan komut isteminden kurulum yapacaktım ama komut istemi yok. Sadece başlangıç ayarları ile UEFI donanım ayarları var. Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak açın. Daha sonra reagentc /enableyazın. Artık erişebilirsiniz.
PC için dedi: Gelişmiş ayarlardan komut isteminden kurulum yapacaktım ama komut istemi yok. Sadece başlangıç ayarları ile UEFI donanım ayarları var. Genişletmek için tıkla... CMD'yi yönetici olarak açın. Daha sonra reagentc /enableyazın. Artık erişebilirsiniz.