Hem Microsoft Media Tool, hem Rufus ile yazdırdım. @Recep Baltaş Windows bilginiz fazla diye etiketledim. 2 kez ISO yükledim, dosya hatası değildir tahminimce.
Detaylar
Kim cevapladı?everyone.exe
Çalışkan
Eki Görüntüle 142721
Hem Microsoft Media tool, hem Rufus ile yazdırdım. @Recep Baltaş Windows bilginiz fazla diye etiketledim. 2 kez ISO yükledim, dosya hatası değildir tahminimce.
Nereden yükledin USB ile mi yapıyorsun yoksa düz setup şeklinde mi?
USB. Diskleri de sıldim şu anda freedos laptopNereden yükledin USB ile mi yapıyorsun yoksa düz setup şeklinde mi?
everyone.exe
Çalışkan
Secure Boot kapalı mı?
Açayım mı?
Rufus ile yazdırırken GPT yaptım microsoft izin vermiyor manuel ayarlamaya bu microsoft le yazdırılan.
everyone.exe
Çalışkan
Açayım mı?
Eki Görüntüle 142723Eki Görüntüle 142724
Rufus ile yazdırırken GPT yaptım Microsoft izin vermiyor manuel ayarlamaya bu Microsoft'le yazdırılan.
Ventoy ile dener misin bir şey daha soracağım (konu dışı) Omen mi o
Evet Omen 17. Ventoy ile deneyemem dediğim gibi freedos hale geldi. Güvenli modda bootu açtım tekrar deniyorum. Laptop ile ilgili sorularını profilimden sorabilirsinVentoy ile dener misin bir şey daha soracağım (konu dışı) Omen mi o
Devam ediyor hata.
Bir de Rufus üzerinden NTFS ile deniyorum belki Microsoft'ta FAT32 yazdırmıştır
Disk önerilen düzende değil diyor.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 14
Ediyor, Windows terminaldeki kodları denedim erişim engelı dedi. Doğru düzgün çalışmıyor. Windows 11 kullanılması için yapılan bir şey olduğunu düsünmeye başladım ama daha önceden bununla ilgili açılan konular çok. Kubuntu ile devam edeceğim.