Merhaba. 2025 yılında Windows 10 1809 sürümü kullanılabilir mi? Aslında 21H2 sürümü de var ama stabil ve hızlı olsun istiyorum. Online oyun oynarım ağırlıklı, çok da bir şey yapmam. Bu iki sürümden siz olsanız hangisini kullanırdınız? Ben de ona göre yarın Windows'u yükleyeceğim.
Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba. 2025 yılında Windows 10 1809 sürümü kullanılabilir mi? Aslında 21H2 sürümü de var ama stabil ve hızlı olsun istiyorum. Online oyun oynarım ağırlıklı, çok da bir şey yapmam. Bu iki sürümden siz olsanız hangisini kullanırdınız? Ben de ona göre yarın Windows'u yükleyeceğim.
Oyun ağırlıklı ise 21h2.
Bilgisayarın halihazırda W10 icin yeterliyse ve gereksiz uygulamaları ve telemetrileri kaldırdıysan LTSC'ye geçmenin pek de faydası olmayacaktır. Oldugun yerden devam et, yapmadıysan telemetrileri ve gereksiz pre-bloat gelen ürünleri kaldır.
Bilgisayarın halihazırda Windows 10 icin yeterliyse ve gereksiz uygulamaları ve telemetrileri kaldırdıysan LTSC'ye geçmenin pek de faydası olmayacaktır. Oldugun yerden devam et, yapmadıysan telemetrileri ve gereksiz pre-bloat gelen ürünleri kaldır.
Destekten geçiyordur büyük ihtimal.
- Makaleler
- 17
LTSC kuracaksan ve sistemin iyiyse LTSC 2021 kur, 2019 ve öncesi Valorant gibi oyunları desteklemiyor. Online ağırlıklı oynayacağım demişsin bu sebeple önerdim.
LTSC kuracaksan ve sistemin iyiyse LTSC 2021 kur, 2019 ve öncesi Valorant gibi oyunları desteklemiyor. Online ağırlıklı oynayacağım demişsin bu sebeple önerdim.
Reis bu LTSC 2021 kuruyoz da bu oyunlar 10 icin tamamen destek kesecek yakında simdiden hakta eFootball açıkladı.
Yardım icin son konuma göz atar mısın rica etsem
Bilgisayarın halihazırda Windows 10 icin yeterliyse ve gereksiz uygulamaları ve telemetrileri kaldırdıysan LTSC'ye geçmenin pek de faydası olmayacaktır. Oldugun yerden devam et, yapmadıysan telemetrileri ve gereksiz pre-bloat gelen ürünleri kaldır.
Hep yaparım sonra Windows sapıtıyor.
2021 şeçtim ama 1809 olsa iyi olurdu oyun destekleri bozuyor iş olsun diye desteği kesiyorlar.