- Makaleler
- 14
Massgrave tarafından linki paylaşılan ISO içerisinde var. Kurulum yaparken sürümü seçiyorsunuz.
Massgrave tarafından linki paylaşılan ISO içerisinde var. Kurulum yaparken sürümü seçiyorsunuz.
Türkçe yapılabiliyor mu? Kod giriniz falan diyor. Pek anlamadım.Massgrave tarafından linki paylaşılan ISO içerisinde var. Kurulum yaparken sürümü seçiyorsunuz.
Massgrave sitesinden direkt Türkçe sürümü indirmeniz gerek. Kod ekranında "Ürün anahtarını sonra gireceğim" benzeri seçenek olması gerek.Türkçe yapılabiliyor mu? Kod giriniz falan diyor. Pek anlamadım.
Massgrave sitesinden direkt Türkçe sürümü indirmeniz gerek. Kod ekranında "ürün anahtarını sonra gireceğim" benzeri seçenek olması gerek.
Anlamanızda yardımcı olabilir.Türkçe yapılabiliyor mu? Kod giriniz falan diyor. Pek anlamadım.
Rica ederim. Aslında olay şu şekilde: IoT LTSC sürümünün sadece İngilizce ISO dosyası bulunuyor, Windows'ta sonradan dil değiştirdiğimizde bazı yerlerin kurduğumuz ISO'nun dilinde kaldığı durumlar oluyor. Bu yüzden LTSC Türkçe ISO kurup ardından IoT LTSC ürün anahtarı girip edisyonu IoT LTSC'ye yükseltmiş oluyoruz. Böylece hem tamamen Türkçe bir sisteme sahip oluyoruz hem de IoT LTSC edisyonuna geçmiş oluyoruz.Teşekkür ederim. Generic ürün anahtarını da bulamadım hocam. Türkçe olanı kurmamda da sorun yok değil mi?
Hocam o zaman normal LTSC 2021 Türkçe yükleyip kodu girdiğimde IoT'a geçmiş oluyorum değil mi?Anlamanızda yardımcı olabilir.
Rica ederim. Aslında olay şu şekilde: IoT LTSC sürümünün sadece İngilizce ISO dosyası bulunuyor, Windows'ta sonradan dil değiştirdiğimizde bazı yerlerin kurduğumuz ISO'nun dilinde kaldığı durumlar oluyor. Bu yüzden LTSC Türkçe ISO kurup ardından IoT LTSC ürün anahtarı girip edisyonu IoT LTSC'ye yükseltmiş oluyoruz. Böylece hem tamamen Türkçe bir sisteme sahip oluyoruz hem de IoT LTSC edisyonuna geçmiş oluyoruz.Teşekkür ederim. Generic ürün anahtarını da bulamadım hocam. Türkçe olanı kurmamda da sorun yok değil mi?
...![]()
Mesajdaki ilgili ekran görüntüsünün Windows 10 LTSC için olanı:
Eki Görüntüle 223635
Siz geçtiniz mi hocam IoT sürümüne?Öyle bir seçenek yok direk kurunca ürün anahtarı işini öyle hallediyorsun.
Evet, ayarlardan ekran görüntüsünü eklediğim web sayfasında bahsedilen ürün anahtarını girdiğinizde IoT edisyonuna geçmiş olacak.Hocam o zaman normal LTSC 2021 Türkçe yükleyip kodu girdiğimde IoT'a geçmiş oluyorum değil mi?
Güncel iyi bir sisteme sahip olmama rağmen Windows 10 LTSC candır. 11'e geçtim böyle bir yavaşlık olamaz.