Detaylar
Kim cevapladı?Windows 10 Pro, LTSC kullandım 6 7 ay ama ben pek beğenmedim. Hatalar vermeye başlamıştı bende Pro'ya dönmüştüm.
Pro kur geç.
sazci01
Gelişen
2 yıldır LTSC kullanıyorum. Hayet hafif ve iyi bir sürüm.
Hocam, ne farkı var acaba? Biraz deneyimlerinizden bahseder misiniz? Ben de yeni duydum, bu ismi sormak istedim.
Ethem Efe 51
Üstün
LTSC, bloatware yok, en azından çok fazla; daha stabil ve akıcı.Arkadaşlar merhaba, sizce hangi işletim sistemini tercih etmem gerekiyor?
Starset 51
Uzman
Daha akıcı, daha az kaynak kullanıyor ve gereksiz olan servislerden arındırılmış. Ben de 8 GB RAM var, boştayken 1-1,2 GB RAM kullanıyor sistem.Hocam, ne farkı var acaba? Biraz deneyimlerinizden bahseder misiniz? Ben de yeni duydum, bu ismi sormak istedim.
sazci01
Gelişen
Peki gerçekten farkıni hissetiniz mi arkadaşlar kararsız kaldım herkes bir şey söylüyor bir de kurulumu nasıl yapacağız güncelleme falan yapacak miyiz?
Daha akıcı, daha az kaynak kullanıyor ve gereksiz olan servislerden arındırılmış. Ben de 8 GB RAM var, boştayken 1-1, 2 GB RAM kullanıyor sistem.
Starset 51
Uzman
Normal Windows kurulumu gibi ISO dosyasını indirip kuracaksın, forumda dosyalar mevcut. Techolay YouTube kanalında Windows kurulum videoları mevcutPeki gerçekten farkıni hissetiniz mi arkadaşlar kararsız kaldım herkes bir şey söylüyor bir de kurulumu nasıl yapacağız güncelleme falan yapacak miyiz?
Farkı düşik sistemlerde hissediliyor, FPS artışları yaşanabiliyor. Sisteminiz iyiyse az çok belki hissedersiniz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
5.000 TL bütçede oyun için monitör önerisi
- Hakan Yusuf
-