Ömer_Yeter
Yetkin
Yani önceden, mesela 11’di, bu durum hiç yoktu. Ancak şimdi uygulamayı açıyorum; eskisi gibi hızlı değil ve Görev Yöneticisi’ne baktığımda, açık olmadığı halde Microsoft Edge var. Kapatınca onu da Prime’da kapanıveriyor.
Prime ve Netflix Webview kullanıyor zaten yani aslen bir uygulama değil. Tarayıcı sekmesi gibi çalışıyor ama sana arayüz sunuyor.Yani önceden, mesela 11’di, bu durum hiç yoktu. Ancak şimdi uygulamayı açıyorum; eskisi gibi hızlı değil ve Görev Yöneticisi’ne baktığımda, açık olmadığı halde Microsoft Edge var. Kapatınca onu da Prime’da kapanıveriyor.
Whatsapp PC de WebView2'ye geçti... Milyardolarlık bir firma neden native uygulamayı terk edip WebView geçiyor anlamıyorum. Indie geliştirici olup bütçe kıssan tamam da sen Meta'sın ya. Rezil derecede yavaş çalışıp 3 kat fazla RAM tüketmeye başlayınca tekrar eski native sürümüne döndüm. Desteği kesilene kadar güncellemeyeceğim.Ah şu kritik uygulamaları tarayıcı motoruyla yapmasalar keşke. Windows 11'e geri dönün. WebView2 ile en iyi uyumluluğu sağlayan o idir.