mauroicardi9

Uzman
3 yıl önce bilgisayarı aldığımda bir siteden key almıştım. OEM mi MAK mı olduğunu hatırlamıyorum ama kesinlikle retail key almadığımı hatırlıyorum. 3 yıl sonra ilk defa BIOS güncelledim ve kodum silindi. Sağlam Lisans sitesinden key alacağım ama kararsız kaldım. En ucuz keyi alırsam, internette bedava dağıtılan keyler gibi sorun çıkarır mı?

1750857675946.webp

Ya da bunla etkinleştirirsem sorun yaşar mıyım? Zamanında KMS ile sorun yaşamıştım.

Son düzenleme:
MAS güvenilir bir araçtır, sorun olmaz. MAS'ı çalıştırdığınızda ilk seçenek olan HWID seçeneğini seçin. Kalıcı dijital lisans tanımlıyor.

Onun dışında OEM anahtar alabilirsiniz ama bence gerek yok. Bu tarz anahtarların nasıl elde edildiği tam olarak bilinmediği için etik olarak MAS ile etkinleştirmekten farkı yok. Üstelik bir de üstüne para vermiş oluyorsunuz.

Tavsiyem MAS ile HWID aktivasyon yapın geçin.

3 yıl önce bilgisayarı aldığımda bir siteden key almıştım. OEM mi MAK mı olduğunu hatırlamıyorum ama kesinlikle Retail key almadığımı hatırlıyorum. 3 yıl sonra ilk defa BIOS güncelledim ve kodum silindi. Sağlam Lisans sitesinden key alacağım ama kararsız kaldım. En ucuz keyi alırsam, internette bedava dağıtılan keyler gibi sorun çıkarır mı?

Eki Görüntüle 157436

Ya da bununla etkinleştirirsem sorun yaşar mıyım? Zamanında KMS ile sorun yaşamıştım.

Mas veya illaki key dersen;
Bul bir MAK key, gir etkinleştir.
Sonra blacklist olsa da bul oem/retail fark etmez.
Gir PC'ye oem/retail keyi, PC olsun oem/retail.
Para vermene gerek yok.
Satıcılarda genelde boyle yapıp aslında MAK keyi satmıs olur.
Cunku Pro keyler kurumsal veya iş yonu oldugu için Microsoft cabuk blacklist yapar.
Ama alan veya bu işlerden anlamayan bunu fark edemez.
Şu an piyasada 300 civarı Home Retail var Free.
Pro cabuk blacklist oldugu için arastırmam gerek.

MAS güvenilir bir araçtır, sorun olmaz. MAS'ı çalıştırdığınızda ilk seçenek olan HWID seçeneğini seçin. Kalıcı dijital lisans tanımlıyor.

Onun dışında OEM anahtar alabilirsiniz ama bence gerek yok. Bu tarz anahtarların nasıl elde edildiği tam olarak bilinmediği için etik olarak MAS ile etkinleştirmekten farkı yok. Üstelik bir de üstüne para vermiş oluyorsunuz.

Tavsiyem MAS ile HWID aktivasyon yapın geçin.
Massgrave öneririm, boşuna para harcamaya gerek yok.
MAS kullanarak HWID ile etkinleştirdim. Umarım sonradan bir sıkıntı çıkmaz.

MAS ile etkinleştir, Windows gibi bir işletim sistemini kimse perakende olarak 100-200 liraya satmaz. Mağazalarda dijital lisans 6000 liradan başlıyor, aradaki fiyat farkı toplu alımla açıklanamaz.

MAS ile etkinleştir, Windows gibi bir işletim sistemini kimse perakende olarak 100-200 liraya satmaz. Mağazalarda dijital lisans 6000 liradan başlıyor, aradaki fiyat farkı toplu alımla açıklanamaz.
Onu biliyorum sadece bazı keyler script virüs içeriyor. KMS de pek güvenilir değil, o yüzden HWID ile etkinleştirdim.

3 yıl önce bilgisayarı aldığımda bir siteden key almıştım. OEM mi MAK mı olduğunu hatırlamıyorum ama kesinlikle retail key almadığımı hatırlıyorum. 3 yıl sonra ilk defa BIOS güncelledim ve kodum silindi. Sağlam Lisans sitesinden key alacağım ama kararsız kaldım. En ucuz keyi alırsam, internette bedava dağıtılan keyler gibi sorun çıkarır mı?

Eki Görüntüle 157436

Ya da bunla etkinleştirirsem sorun yaşar mıyım? Zamanında KMS ile sorun yaşamıştım.

Hocam zaten Windows 10 bilmem kaç yılından kalmış. Değmeyeceğini düşünüyorum.