Ben aldım İtemsatış'tan en az 10 key aldım ve hiçbiri çalışmadı, Trendyol'dan 10TL'ye aldığım key anında çalıştı tekte hem de mütiş, bence alabilirsin arkadaşların attığı yöntemleride yapabilirsin fakat bazen bu yöntemler CPU yiyebiliyor ya da Windows Update ile PC'yi dengesiz şekilde hatalar verdirebiliyor.

Peki normal lisanslardan farkı nedir Massgrave'in?
OEM Key'e benziyor biraz. HWID yöntemini kullanıp etkinleştirince anakarta dijital lisans tanımlıyor ve format atınca bile gitmiyor lisans. Ben etkinleştirdiğim zaman kontrol ettim Microsoft'ın orijinal sunucularına bağlıyor. Tamamen güvenilir bir yöntem yani, kullanabilirsiniz en ufak bir problem olmadan. Bu keylerden bile daha güvenilir.

Bu tarz anahtarlara para verene kadar bunu öneririm, güvenilir bir yöntem.
La benim 10 TL 'ye yıllar önce aldığım Windows 10 Pro kodu buradaki https://massgrave.dev/manual_hwid_activation
nasıl oluyor bu :D

La benim 10 TL 'ye yıllar önce aldığım Windows 10 Pro kodu buradaki https://massgrave.dev/manual_hwid_activation
nasıl oluyor bu :D
He yok bunu yıllar önce internette ücretsiz bulmuştum.
10 TL 'ye aldıklarım daha kullanılmıyor galiba.

OEM Key'e benziyor biraz. HWID yöntemini kullanıp etkinleştirince anakarta dijital lisans tanımlıyor ve format atınca bile gitmiyor lisans. Ben etkinleştirdiğim zaman kontrol ettim Microsoft'ın orijinal sunucularına bağlıyor. Tamamen güvenilir bir yöntem yani, kullanabilirsiniz en ufak bir problem olmadan. Bu keylerden bile daha güvenilir.

Sanırım Microsoft hesabına bağlanan Retail keyde sağlıyordu ama emin değilim ve bence Retail key daha iyi.

Windows 7 döneminden kalma lisans var kullanıyorum, ama ihtyiacım olursa yine de kullanırım hocam teşekkürler.

Sağdan soldan nerden geldiği belli olmayan keyleri satıyorlar.
Aynı keyler internette de bulunabilir.

Bana kod teslimatı yaptılar lakin 10 adet kod siparişi vermiştim 1 adet kod teslim ettiler. WhatsApp üzerinden sorduğumda sipariş adedi kadar kodun kullanım hakkı olduğunu söylediler. Aynı kodun birden fazla kez kullanıldığını daha önce duymamıştım, bilgisi olan var mı?

Bana kod teslimatı yaptılar lakin 10 adet kod siparişi vermiştim 1 adet kod teslim ettiler. WhatsApp üzerinden sorduğumda sipariş adedi kadar kodun kullanım hakkı olduğunu söylediler. Aynı kodun birden fazla kez kullanıldığını daha önce duymamıştım, bilgisi olan var mı?

Verdikleri anahtar Retail veya MAK key ise birden fazla kez kullanılabilir.
Ama 10 adet farklı anahtar sipariş verdiyseniz 10 tane anahtar vermeleri gerekiyordu.