dark_1234

Deneyimli
Kafayı sıyıracağım, eskiden AMD A6 APU laptopla Game Bar sorunsuzdu şimdi masaüstüne geçtim GT 1030 ile bu hatayı veriyor. Çözemedim bir öneriniz var mı? Donanım klip için yetersiz diyor ben anlamadım. 512MB laptop ekran kartıyla kayıt oluyorum GT 1030 alamıyorum .OBS de kullanmak istemiyorum.

NVENC destegi yokmus GT 1030da, laptoptaki ekran karti dahiliyse belki intelin kendi encoderi vardir.
OBS'te software encoder kullanmak disinda secenegin yok sanirim.

NVENC destegi yokmus GT 1030'da, laptoptaki ekran karti dahiliyse belki Intel'in kendi encoderi vardir.
OBS'te software encoder kullanmak disinda secenegin yok sanirim.

Kanka hiçbir çare yok mu ben YouTube videoları falan çekiyorum ekran kaydı benim için çok önemli bir bu durumu ChatGPT'i anlattım bana capcture kart önerdi ben ne olduğunu bilmiyorum sizin bir öenriniz var mı?

GT1030 kartta kayıt için donanım yok maalesef o yüzden bu hatayı alıyorsun.

Ne yapacağım? Yapay zeka capture kart falan diyor ben hiç anlamam başka tavsiyeniz yok mu?

Kanka hiçbir çare yok mu ben YouTube videoları falan çekiyorum ekran kaydı benim için çok önemli bir bu durumu ChatGPT'i anlattım bana capcture kart önerdi ben ne olduğunu bilmiyorum sizin bir öenriniz var mı?

Ne yapacağım? Yapay zeka capture kart falan diyor ben hiç anlamam başka tavsiyeniz yok mu?
OBS programini indir ilk basta sordugu sorulari kendine gore ayarla muhtemelen baska bi ayar yapmana gerek olmayacak.

1755696675212.webp

Video kismini boyle ayarlayabilirsin.