Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts
Attığınız denediğimde bazı şeylerde hata verdi ve olmadı. SS almadım hatayı da hatırlamıyorum. Regedit üzerinden yazıyı silebildim. Yeniden gelirse yazı buradan bilgilendirme yaparım.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts
Buraya girin. Alttaki ilk linki kopyalayın. Windows Powershell i yönetici olarak çalıştırın. Sonra bu kodu yapıştırın. Sağ click basarsanız tekte yapışıyor. Ardından çıkan ekrandan 1 e basın yani HWID ye basın. Devamında ne çıkıyordu hatırlamıyorum ama sanırım bu kadardı.
Kısaca HWID sınırsız olarak anakarta çakılıyor. Format atarsanız yine de lisansınız gitmez yani. MAS ise 2038'e kadar süresi olan bir etkinleştirme. Ohook ise kalıcı olarak Microsoft Office etkinleştiriyor. KMS ise o berbat sunucuya bağlıyor onu boş verin. Zaten 180 gün.