Arkadaşlar, yeni flash bellek aldım, Microsoft'un orijinal sitesinden ISO indirdim, Rufus'ta bu hatayi veriyor, kaç kere format atarken Secure Boot açıktı şimdi durduk yere bu hatayı verdi, tamam deyip geçsem sorun olur mu?
ISO'daki önyükleyici(Windows'u BIOS'dan sonra çağıran yazılım) Microsoft'un anahtarlarıyla uyumlu olmadığı söyleniyor. Ya ISO ile oynanmış ya da ISO bozuk. ISO'nun anahtarları, Microsoft'un sertifikalarıyla uyuşmadığı için Windows'un Secure Boot ile başlatılamayacağı ve güvenlik hatası alacağınız hakkında uyarıyor. Secure Boot kapatılarak bu sorun aşılabilir ancak ISO'nun modifiye edildiği veya bozulmuş olabileceği gerçeğini değiştirmiyor.
Arkadaşlar, yeni flash bellek aldım, Microsoft'un orijinal sitesinden ISO indirdim, Rufus'ta bu hatayi veriyor, kaç kere format atarken Secure Boot açıktı şimdi durduk yere bu hatayı verdi, tamam deyip geçsem sorun olur mu?
ISO'daki önyükleyici(Windows'u BIOS'tan sonra çağıran yazılım) Microsoft'un anahtarlarıyla uyumlu olmadığı söyleniyor. Ya ISO ile oynanmış ya da ISO bozuk. ISO'nun anahtarları, Microsoft'un sertifikalarıyla uyuşmadığı için Windows'un Secure Boot ile başlatılamayacağı ve güvenlik hatası alacağınız hakkında uyarıyor. Secure Boot kapatılarak bu sorun aşılabilir ancak ISO'nun modifiye edildiği veya bozulmuş olabileceği gerçeğini değiştirmiyor.
Ben bugün Windows 10 için ISO indirdim ama Rufus 4.6 sürümünde bu hatayı alıyordum. Sonra araştırdım hiçbir yerde bu hata ile ilgili bir şey bulamadım bazı konular başka yazma programlari onerdiler. En son Rufus'un sitesine girip bu fotoğraflar ile ilerledim. Bu sürümü indirdikten sonra...