AtoMiK

Uzman
Yer
Türkiye
Arkadaşlar, yeni flash bellek aldım, Microsoft'un orijinal sitesinden ISO indirdim, Rufus'ta bu hatayi veriyor, kaç kere format atarken Secure Boot açıktı şimdi durduk yere bu hatayı verdi, tamam deyip geçsem sorun olur mu?

IMG_20241024_010724.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
ISO'daki önyükleyici(Windows'u BIOS'dan sonra çağıran yazılım) Microsoft'un anahtarlarıyla uyumlu olmadığı söyleniyor. Ya ISO ile oynanmış ya da ISO bozuk. ISO'nun anahtarları, Microsoft'un sertifikalarıyla uyuşmadığı için Windows'un Secure Boot ile başlatılamayacağı ve güvenlik hatası alacağınız hakkında uyarıyor. Secure Boot kapatılarak bu sorun aşılabilir ancak ISO'nun modifiye edildiği veya bozulmuş olabileceği gerçeğini değiştirmiyor.

Hallettim tamam eski sürümü indirdim 4.5 bu 4.6 hata var mış.

ISO'daki önyükleyici(Windows'u BIOS'tan sonra çağıran yazılım) Microsoft'un anahtarlarıyla uyumlu olmadığı söyleniyor. Ya ISO ile oynanmış ya da ISO bozuk. ISO'nun anahtarları, Microsoft'un sertifikalarıyla uyuşmadığı için Windows'un Secure Boot ile başlatılamayacağı ve güvenlik hatası alacağınız hakkında uyarıyor. Secure Boot kapatılarak bu sorun aşılabilir ancak ISO'nun modifiye edildiği veya bozulmuş olabileceği gerçeğini değiştirmiyor.

Ben hep ayni ISO'yu yazıyorum zaten şimdi bu haftayı verdi Rufus'un hatasiymis bir alt sürümü denedim hata vermedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım. İlginç geldi bana. Dediği şey gayet olası. Çözebildiysen ne güzel.

Orijinal ISO hocam ben asla el değmiş kullanmam ISO da bozuk değil kaç sefer kullandığım ISO flash bellek olunca yeni aldım bu hata ile karşılaştım.

Anladım. İlginç geldi bana. Rufus'un dediği şey gayet olası. Çözebildiysen ne güzel.

Microsoft kendisi bozuk ISO verir mi sence Media tool ile indirdim Rufus ile yazdım. 4.5 sürümüyle 4.6 değil.

Arkadaşlar, yeni flash bellek aldım, Microsoft'un orijinal sitesinden ISO indirdim, Rufus'ta bu hatayi veriyor, kaç kere format atarken Secure Boot açıktı şimdi durduk yere bu hatayı verdi, tamam deyip geçsem sorun olur mu?

Eki Görüntüle 93195