L Lock Up Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 588 Çözümler 3 Beğeniler 114 21 Ağustos 2024 #1 Windows Update üzerinden güncelleştirdim son sürümdeyim. Bilgisayarımdan da tara dedim sürücü bulamadı nasıl kurabilirim? Anakart: MSI Z170A Gaming Pro Carbon.
Windows Update üzerinden güncelleştirdim son sürümdeyim. Bilgisayarımdan da tara dedim sürücü bulamadı nasıl kurabilirim? Anakart: MSI Z170A Gaming Pro Carbon.
Çözüm Kedicik 21 Ağustos 2024 Lock Up dedi: Install driver diyorum ama açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden "Driver" klasörünün içerisindeki INF dosyalarıyla yükleme yapın.
Lock Up dedi: Install driver diyorum ama açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden "Driver" klasörünün içerisindeki INF dosyalarıyla yükleme yapın.
KS KS L Lock Up Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 588 Çözümler 3 Beğeniler 114 21 Ağustos 2024 #21 Yener K dedi: @Yener K Arşivden çıktıktan sonra klasöre girip deneyin. Genişletmek için tıkla... Hangisi? Artı 0 Eksi
Yener K dedi: @Yener K Arşivden çıktıktan sonra klasöre girip deneyin. Genişletmek için tıkla... Hangisi?
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 21 Ağustos 2024 #22 Lock Up dedi: Install driver diyorum ama açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden "Driver" klasörünün içerisindeki INF dosyalarıyla yükleme yapın. Artı 0 Eksi Çözüm
Lock Up dedi: Install driver diyorum ama açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden "Driver" klasörünün içerisindeki INF dosyalarıyla yükleme yapın.
KS KS L Lock Up Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 588 Çözümler 3 Beğeniler 114 21 Ağustos 2024 #23 Kedicik dedi: Aygıt Yöneticisi'nden "driver" klasörünün içerisindeki ınf dosyalarıyla yükleme yapın. Genişletmek için tıkla... Evet oldu, teşekkürler. Artı 0 Eksi
Kedicik dedi: Aygıt Yöneticisi'nden "driver" klasörünün içerisindeki ınf dosyalarıyla yükleme yapın. Genişletmek için tıkla... Evet oldu, teşekkürler.