İyi forumlar. Kişisel düşünceleriniz ve yaşadıklarınızı sorma amaçlı açmıyorum konuyu. Yeri gelir oyun oynarım, yeri gelir 3D tasarım yaparım, ya da gündelik takılırım.

İleri düzey RAM ve GPU OC yapacağım, bunun için stabilite önemli.

Sistemimde RTX 5080, 32 GB RAM ve 9800X3D var. Şu an Windows 10 kullanıyorum, memnumum ve 1 yıl daha güncellemem var.

@Ayhan Dönmez @LH44

Güçlü bir sistemin var, Windows 11 ile de bir performans sorunu yaşatmaz sana. Windows 10 kadar akıcı bir deneyim sağlayamıyor ama güncellik ve görünüş açısından seviyorum. Hem nefret ediyorum hem de seviyorum, öyle bir OS.

@Hamza Ensar Sağlam, Windows 11'in hangi versiyonunu kullandınız? Bazı kişilerde grafik hızlandırma ayarlarından dolayı sıkıntı çıkabiliyor. Sağ tık menüsünde takılma gibi. Onu kapatmayı denediniz mi?

Her zaman güncel tutuyorum. Laptobum 13980HX, 32 GB RAM ve RTX 4070 barındırıyor.

Açılışı Windows 10 kadar hızlı değil, saçma sapan buglar oluyor ve bazen verdiğim komutlara geç tepki veriyor.

Hiç masaüstüne kurmayi denediniz mi? Farklı sistemlerde çok farklı performans verebiliyor.

Hayır denemedim. Ancak masaüstüme kurarsam bir daha Windows 10'a dönemem çünkü çok fazla dosyam var ve kurulması gereken programım var.

Onları kurduktan sonra tekrar format atamam üşenirim 😂