Bu Windows 10 22H2, tamamen özellikleri de dahil Windows Vista özelleştirmesi yaptım. Bayağı uğraştım ama değdi.
@sobyuysa @Bengisevi Sizce nasıl olmuş hocam, güzel mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Teşekkür ederim hocam güzel yorumunuz için, evet çok güzel oldu.Bu masaüstü ile evlenebilir miyim? Çok güzel duruyor.
Çok teşekkür ederim hocam, cansınız.Çok güzel olmuş hocam. Vista'dan bir farkı yok gibi görünüm açısından. Elinize sağlık.
Evet gerçekten de çok güzel nostaljik bir görünümü oldu.Nostalji ruhum ve hissim depreşti. Ellerinize sağlık.
Güzel yorumunuz için minnettarım hocam, çok güzel oldu gerçekten de.Bana bu Vista desen kanarım. O denli güzel yapmışsın. Emeğine sağlık.
Şimdi ise eski yardım ekranını geri getirdim.
Son düzenleme:
AbdurrahmanUlaş
Becerikli
Hocam bende bu tarz şeylerden hoşlanıyorum bende yapmak isterim nasıl yapacağım hocam. Kaynak vs var mı acaba ?
Bu videodan bakıp yapabilirsiniz hocam ama ben üstüne de birkaç şey ekledim onlara da ayrı bakmanız gerekecek, bunlar Vista Logon ekranı, Vista başlat animasyonu, temalar, ekstra Vista oyunları gibi eklentiler, şu anda bende Windows Media Center'i halletmeye çalışacağım. Aero efekti için OpenGlass kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim.Hocam bende bu tarz şeylerden hoşlanıyorum bende yapmak isterim nasıl yapacağım hocam. Kaynak vs var mı acaba ?
Yeni konular
-
-
-
-
-
Çözüldü Technopat "Hesap kapatılmıştır" sorunu için ne yapabilirim?
- Unlishimaide
-
-
-
-