evreng

Uzman
Windows 10 kullanıyorum ve anlatacağım durumu son 2-3 yıldır yaşıyorum.

Bilgisayarımı ilk açtığımda bir sorun yok ama bir saat kadar süre geçtikten sonra aşağıda not ettiğim kodlar çalışmamaya başlıyor.

Alt + 4,5,6,8
Ctrl + Alt + 4,5,6,8

Bilgisayarımı restart ediyorum ve sorun düzeliyor ama yaklaşık bir saat süre geçtikten sonra bu kodlar yine çalışmamaya başlıyor.

Şöyle bir sayfa buldum ama pek bir şey anlayamadım, konu hakkında sizin bir fikriniz veya çözümünüz var mı?

Öncelikle selam. Öncelikle farklı klavye ile deneyin. Olmuyorsa CMD ekranı yönetici olarak çalıştırıp sfc /scanow(sfc /scannow yazıp enter düğmeye basın. İşlemi bitmesini bekleyin. Eğer sorun düzelmediyse o zaman Windows'u yeniden kurmak olacak.

Bende Toshiba Satellite C55-A laptopum var önceden Windows 7 yüklüydü. Ben yükseltme ile.
Windows 10 yüklemiştim. Bilgisayarı Office yüklerken Update kendi-kendine yüklemiş bilgisayarımı yeniden başlat yapmadım hemen ben Office uygulamayı yüklemeyi durdurdum ve bilgisayarımı kapatarken yeniden başlatılıyor dedi yeniden başlattı ve kapandı. Ertesi gün bilgisayarımı çalıştırdım biraz geç açıldı. Updateleri sildim, kaldırdım ve s yaptım. Bilgisayar kafa yemiş klavye kendi-kendine basıyor. Hemen sistemi temiz kurulum yaptım düzeldi. Yani Windows'u sıfırlanman veya yeniden temiz kurulum yapmanızı gerekiyor diyebilirim.