Merhaba arkadaşlar, üstteki ekran görüntüsünde de göreceğiniz üzere (soldaki ana ekran, sağdaki 2. ekran) aynı ögeler gözükmüyor 2 ekranda da.
Aşağıdaki ekran görüntüsünde yer alan "tüm görev çubukları" seçili olmasına rağmen sürekli sıfırlanıyor gibi. O menüden bir alttakini seçip tekrar "tüm görev çubukları" seçeneğine döndüğümde düzeliyor. Fakat bunu sürekli yapmak sıkıcı oluyor artık tahmin edileceği üzere.
Olması gereken de bu (en son tekrar alt seçenek, üst seçenek olarak güncelledikten sonraki ve istediğim hali):
Açık programları gösteren çizginin üstte olması sonradan yaptığınız bir şey ile mi oluyor? Öyle ise görev çubuğuna müdahale eden şeyleri kapattığınızda sorun devam ediyor mu?
Bende yıllardır birebir aynılar. Sadece tam olarka nasıl olduğunu çözemediğim bir şekilde bildirim falan gelen uygulamanın sarı (ya da ne renkse) olma olayı bir ekranda oluyor. O da çok nadir.
Görev çubuğunu üstte kullandığım için öyle, yeni yapmaya başladı bunu.
Düzelti: Sorunu çözdüm sanırım kendiliğinden normal haline geldi çünkü. Sorun, DisplayPort kablolarının yerlerini değiştirdikten sonra çözüldü şu an. Benzer bu basit problemi yaşayan olursa haberi olsun.
Açık programları gösteren çizginin üstte olması sonradan yaptığınız bir şey ile mi oluyor? Öyle ise görev çubuğuna müdahale eden şeyleri kapattığınızda sorun devam ediyor mu?
Bende yıllardır birebir aynılar. Sadece tam olarka nasıl olduğunu çözemediğim bir şekilde bildirim falan gelen uygulamanın sarı (ya da ne renkse) olma olayı bir ekranda oluyor. O da çok nadir.
Görev çubuğunu üstte kullandığım için öyle, yeni yapmaya başladı bunu.
Düzelti: Sorunu çözdüm sanırım kendiliğinden normal haline geldi çünkü. Sorun, DisplayPort kablolarının yerlerini değiştirdikten sonra çözüldü şu an. Benzer bu basit problemi yaşayan olursa haberi olsun.
Benzeri bana da oldu. HDMI to VGA kullanıyorum. Dönütürücüyü ilk taktığımda ikinci ekranda görev çubuğunda sadece Windows logosu vardı. Ayarlardan ilgili ayarı değiştirip geri alınca düzeldi. Ama birkaç dakika aralıkla görüntü gitmeye başladı. Garanti olsun diye hem güç kablosunu hem dönüştürücüyü söküp taktım. Şimdilik düzeldi gibi.