Detaylar
Kim cevapladı?mahmutburak33
Becerikli
Windows 10'da VPN nasıl açılır? Daha önce bilgisayarda VPN kullanmadım. DPI önermeyin.
Cloudflare WARP kullanabilirsin.
WARP nedir bilmiyorum ihtiyacım olmadı. WARP nedir?
mahmutburak33
Becerikli
WARP nedir bilmiyorum ihtiyacım olmadı. WARP nedir?
VPN veya DPI değiştirici gayet güzel bir araç yıllardır kullanıyorum hiçbir sıkıntı görmedim tarayıcına 1.1.1.1 yazarak indirebilrisin.
Bu VPN mi, DPI mi? DPI istemiyorum.VPN veya DPI değiştirici gayet güzel bir araç yıllardır kullanıyorum hiçbir sıkıntı görmedim tarayıcına 1.1.1.1 yazarak indirebilrisin.
mahmutburak33
Becerikli
İstediğini seçebilirisin çok basit uygulama indirdiğinde sağ alt köşede ayarlar kısmına basarak WARP seçebilirisn bu sayede VPN olarak kullanabilirsin.
- Makaleler
- 10
Yurt dışından 1-2 dolara sunucu kirala, WireGuard ile kullan. En kârlı ve güvenilir olanı bu.
Yapacağım iş devlet sırrı değil. Anarşi forumuna bakmak için VPN kullanacaktım. Bir foruma girmek için bununla uğraşılmaz.Yurt dışından 1-2 dolara sunucu kirala, WireGuard ile kullan. En kârlı ve güvenilir olanı bu.
mahmutburak33
Becerikli
Yapacağım iş devlet sırrı değil. Anarşi forumuna bakmak için VPN kullanacaktım. Bir foruma girmek için bununla uğraşılmaz.![]()
Bence de hocam. Microsoft Store'dan indirilen bir VPN bile yeter normal bir insana.
Son düzenleyen: Moderatör:
Proton VPN kullanabilirsiniz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi