Makaleler
5
Windows 10 Pro 22H2 işletim sistemine sahibim. Gerçekten birçok yol denedim ama hiçbir şekilde bu sorunu çözemedim. Denediklerim;
  • DISM ve SFC komutları denendi,
  • Bilgisayarı kapatıp açmak denendi,
  • Windows Gezgini'ni yeniden başlatmak denendi,
  • Ekran Alıntısı Aracı ve Alıntı ve Taslak programlarını silip tekrardan yüklemek denendi,
  • Bildirimlerde "Odaklanma yardımı" ayarı "Yalnızca alarmlar" olarak ayarlamak denendi,
  • Pano geçmişini açmak denendi,
  • Bildirimler ve eylemler kısmında Alıntı ve Taslak programı açmak denendi,
Son olarak PowerShell ile "DISM /Online /Add-Capability /CapabilityName:Microsoft.Windows.WordPad~~~~0.0.1.0" kodunu yazmak denendi.

Evet, bunların hepsini denedim ancak hiçbir şekilde bu sorunu çözemedim. Hâlâ Windows+Shift+S kısayolu çalışmıyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Erişim kolaylığına gir. Aşağıdan klavyeye gir. Alta inip şu seçenekler açık mı bir bak.

1743179269610.webp

Hocam konuya gelecek olursak denediğin yöntemler çalışmıyorsa verileri yedekle ve format at.
Yanıtın için teşekkür ederim hocam. Ama daha 1 ay önce format attım ya. Bu sorun için tekrardan format atmak istemem. Çünkü Windows 10 temel desteği kesilince Ekim ayında LTSC geçmek için formatlamayı düşünüyorum.

Şu lanet sorunu hâlâ çözemedim. ChatGPT regedit ile bir şeyler önerdi ancak o çözümler de işe yaramadı. Elinde başka bir bilgi olan var mı bu konu hakkında?

Son düzenleme: