RolanneYG
Başarılı
Windows 11'de sürüm fark etmeksizin ciddi bir tepkime problemi mevcut ve güncellemeler ne yazık ki bu sorunu çözmüyor. Hele ki iş odaklı yoğun bir kullanıcıysanız Explorer problemleri sizi deliye çevirebilir. Önce bunlar çözülmeli ki sonra RAM, CPU kullanımı gündeme gelsin.
Windows 10'dan memnunsanız devam edin, destek süresini kafaya takıyorsanız da LTSC sürümleri deneyebilirsiniz. 2027 ve 2032'ye kadar destekleri devam edecek.
Kaldı ki 10 desteği uzatılmayıp biterse de o zamana kadar Windows 12 sızıntılarını konuşmaya başlarız.
Evet bu dediklerinize katılıyorum ayrıca nedense ben 23H2 versiyonunda şöyle bir problem yaşamıştım Visual Studio Code adlı kod editöründe pencereyi yana alırken sadece o uygulamada bir şey oluyordu görüntü saçmalıyordu sonra Windows 10'a geçtiğimde bu sorun ortadan kalktı ayrıca geç tepkimede haklısınız bir de RAM ve CPU kullanımınıda göz önünde bulundurarak güncelllemeler yapılmalı bence boşta 6 GB kullanıyordu bir arkadaşımınki ve arkada hiçbir uygulams yoktu virüs falanda yoktu daha yeni kurmuştuk zaten.