Çoğu (hatta neredeyse bütün) yazılımlar Windows 10 ile uyumlu ise 11 ile de uyumlu oluyor. DDU'ya çok yüksek ihtimalle gerek duymazsın. Ayrıca yükseltme yaparsan normalde lisans gitmez ancak crack olduğu için kesin diyemem. Giderse de MAS ile 2 dakikada etkinleştiriverirsiniz KMS ile uğraşmadan.

MAS karmaşık geldi dediğim abi de bilmiyormuş benim alakam yok zaten böyle şeylerle. Şu an PC de sadece Valorant Fortnite Rocket League var başka bir şey yok. Bir de son sürümde 9070XT driver.

Hocam bende yükseltme ücretsiz ekranı gözüküyor ama dediğim gibi cracklide sorun olur mu ya da düz crackten bunun farkı ne
Öncelikle bu yöntrm yasal olmamakla beraber o aldığınız keyler de microsoft a göre yasal değil.
HWID ile etkinleştirme yaparsanız anakartı değiştirene dek bir daha etkinleştirme yapmazsınız.

MAS karmaşık geldi dediğim abi de bilmiyormuş benim alakam yok zaten böyle şeylerle.
Hocam zaten görsellerle anlattığım gibi 3 temel adım var, sırasıyla bir kodu girip klavyeden 1 tuşuna basıyorsunuz o kadar. Dediğiniz abi eski kafalı bilgisayarcılardan olsa gerek, KMS yöntemini yıllardır kullanmıyorum :)

Hocam zaten görsellerle anlattığım gibi 3 temel adım var, sırasıyla bir kodu girip klavyeden 1 tuşuna basıyorsunuz o kadar. Dediğiniz abi eski kafalı bilgisayarcılardan olsa gerek, KMS yöntemini yıllardır kullanmıyorum :)

Hayır kendisi duymamış ben de zaten bilmiyorum. Yükseltmede sorun olur mu crackli diye yaptırım vs.

Son düzenleme: