Detaylar
Kim cevapladı?Ömer_Yeter
Yetkin
23 gün sonra büyük ihtimalle Windows 11'e merhaba diyeceğim.
0xraptoRwave
Üstün
Kayra342727
Uzman
Windows 7'ye geçerim.Microsoft'a göre tarih olacak, kendisini nasıl bilirdiniz? Sever miydik, ben sevdim hala daha kullanıyorum![]()
Kendisini hiç sevmem. Windows 11 den daha az kullanıcı düşmanı olması onu değerli kılıyor şuan. Yoksa o da kötü. Windows 7 den sonra Microsoft şişirilmiş OS'ler çıkarıp yalan sözler söylüyor. Bu kadar yüksek sistem gereksinimleri isteyerekte kendi bacaklarına sıkıyorlar.
SadeceZinzap
Uzman
Desteği bitince tamamen kullanılamaz hale geleceğini sanmıyorum, Windows 8.1 bile hala kullanılabiliyorsa Windows 10'da aynı şekilde yine kullanılabilir.
Bu arada insanlar Windows 11'e geçmek yerine direkt olarak Linux'a geçerlerse Microsoft kendi kazdığı kuyuya düşmüş olur
.
Bu arada insanlar Windows 11'e geçmek yerine direkt olarak Linux'a geçerlerse Microsoft kendi kazdığı kuyuya düşmüş olur
Nefret ederim kendisinden. Microsoft'un çıkardığı en berbat işletim sistemlerinden biridir gözümde. Tasarımı desen iğrenç, çıktığı dönemdeki cihazların geneline olan uyumluluğu desen kötü bana göre berbat. Windows 11 tasarım anlamında kesinlikle çok daha iyi bir iş çıkarmıştır ancak Windows 11 de kesinlikle iyi değil.