Sad Doctor Who GIF

Bence Windows 11 çok daha iyi fakat Windows 10'un gelişi efsaneviydi, gidişi de öyle olacak. Windows'un tasarım dili olarak değişimi Windows 10 ile sağlandı.

Kendisini hiç sevmem. Windows 11 den daha az kullanıcı düşmanı olması onu değerli kılıyor şuan. Yoksa o da kötü. Windows 7 den sonra Microsoft şişirilmiş OS'ler çıkarıp yalan sözler söylüyor. Bu kadar yüksek sistem gereksinimleri isteyerekte kendi bacaklarına sıkıyorlar.

Desteği bitince tamamen kullanılamaz hale geleceğini sanmıyorum, Windows 8.1 bile hala kullanılabiliyorsa Windows 10'da aynı şekilde yine kullanılabilir.

Bu arada insanlar Windows 11'e geçmek yerine direkt olarak Linux'a geçerlerse Microsoft kendi kazdığı kuyuya düşmüş olur 😁.

Ana bilgisayarım Windows 11. Evde kullanılan eski laptopta Windows 11 kaldırabilecek güçte değil. Linux Mint kuracağım galiba.

Nefret ederim kendisinden. Microsoft'un çıkardığı en berbat işletim sistemlerinden biridir gözümde. Tasarımı desen iğrenç, çıktığı dönemdeki cihazların geneline olan uyumluluğu desen kötü bana göre berbat. Windows 11 tasarım anlamında kesinlikle çok daha iyi bir iş çıkarmıştır ancak Windows 11 de kesinlikle iyi değil.