Windows 10'un desteği bitince ne olacak?

Altaist

Uzman
Yer
Türkiye
Merhaba arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz gibi Windows 10'un desteği bittikten sonra ne olacak? Benim bilgisayarım Windows 11'e geçmeye müsait değil, benim gibi sistemleri olan kişiler ne yapacak? eFootball oyunu Ekim'den sonra Windows 10 desteğini keseceğini duyurdu. Bunun gibi birçok oyunlar da olabilir mi yoksa olacak mı?

Programlar desteği kesecek. Para ödeyerek güvenlik güncellemeleri alacaksınız. İsterseniz Windows 11'in LTSC sürümlerinden kurabilirsiniz.

Hmm Microsoft Konami'ye para basmış hemen yazmışlar Windows 10 LTSC kur devam et.

Steam Google vs desteği kesecek (en başta Microsoft) bu yüzden insanları Windows 11 LTSC geçmesini öneririm.

Bu konuda uygulama geliştiricileri bazen tutarsız adımlar atabiliyor. Bana göre, Windows 11'de olup da Windows 10'da bulunmayan özel bir API yok yani.

Programlar desteği kesecek. Para ödeyerek güvenlik güncellemeleri alacaksınız. İsterseniz Windows 11'in LTSC sürümlerinden kurabilirsiniz.

Steam Google vs desteği kesecek (en başta Microsoft) bu yüzden insanları Windows 11 LTSC geçmesini öneririm.

LTSC dediğiniz sürüm ne oluyor peki ve farkı nedir?

Bazı program desteklerinin kesilmesi dışında hiçbir şey olmayacak. Kritik bir şey olacak olsaydı, yıllardır tercihen Windows 7 kullanıyor olamazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…