akpinar34

Başarılı
Biraz boş bir vaktim vardı Windows 11 2023 H2 ISO dosyasını Rufus ile USB belleğe yazdırdım yazdırırken NTFS 4096 dosya sistemini 2048 olarak seçtim sonrasında USB belleğin içinde bulunan Source dosyasını açıp install wim dosyasını bulup sildim sonrasında Windows 11 2024 H2 son sürümünü indirim ISO dosyasını Windows Gezgini ile açıp Source klasöründen insatal wim dosyasını seçip USB belleğin içinde olan Source dosyasına kopyaladım bu USB bellek ile temiz kurulum yaptım Windows 11 inanılmaz stabil çalışmaya başladı bu adımları izleyerek W 11 biraz daha stabil hale getirebilirsiniz okuduğunuz için teşekkürler.

Biraz boş bir vaktim vardı Windows 11 2023 H2 ISO dosyasını Rufus ile USB belleğe yazdırdım yazdırırken NTFS 4096 dosya sistemini 2048 olarak seçtim sonrasında USB belleğin içinde bulunan Source dosyasını açıp install wim dosyasını bulup sildim sonrasında Windows 11 2024 H2 son sürümünü indirim ISO dosyasını Windows Gezgini ile açıp Source klasöründen insatal wim dosyasını seçip USB belleğin içinde olan Source dosyasına kopyaladım bu USB bellek ile temiz kurulum yaptım Windows 11 inanılmaz stabil çalışmaya başladı bu adımları izleyerek W 11 biraz daha stabil hale getirebilirsiniz okuduğunuz için teşekkürler.
Kurulum ekranı dışında değişen hiçbir şey olmaması gerekiyor. Format atılması sonucu sistemdeki şişkinlik azaldığı için stabilite artmış olabilir ama uygulanan yöntemin öyle bir sonuç oluşturma ihtimali yok.

23h2 daha stabil ve sorunsuz çalışıyor ama insan hayatı sorguluyor. Biz bu işletim sistemini güncellik için kullanıyoruz. Sorunsuz kullanmak için eski sürümlerini yüklememiz çok ironik.

Hiçbir şey degişmez.
İster W7 ISO'ya atın.
Onemli olan wim.

Konuyu anlamamışsın eski sürüm yüklenmiyor.

Denemeni tavsiye ederim.
Performansı etkileyen tek şey format atmanız. Yaptığınız işlemin sistem performansına bir katkısı yok, USB belleği çıkarttığınız an yüklenmiş olan Windows ile bir bağı kalmıyor hazırladığınız USB belleğin. C: diskine yazılan dosya install.wim/install.esd olduğu için o dosya değişmediği sürece kurulmuş olan sistemde bir değişiklik olmaz. O dosya değişirse zaten kurduğunuz sürüm değişir. Kısaca denesekte denemesekte değişen bir şey olmayacak, format attığımız için olan bir stabilite ve performans artışı ile karşılaşacağız.

Performansı etkileyen tek şey format atmanız. Yaptığınız işlemin sistem performansına bir katkısı yok, USB belleği çıkarttığınız an yüklenmiş olan Windows ile bir bağı kalmıyor hazırladığınız USB belleğin. C: Diskine yazılan dosya install.wim/install.esd olduğu için o dosya değişmediği sürece kurulmuş olan sistemde bir değişiklik olmaz. O dosya değişirse zaten kurduğunuz sürüm değişir. Kısaca denesekte denemesekte değişen bir şey olmayacak, format attığımız için olan bir stabilite ve performans artışı ile karşılaşacağız.

Aynen👍