lyhsteria

Uzman
Selamlar. Şu an bilgisayarımda 23H2 mevcut. Format atacağım fakat çok elzem değil. Biraz performans düşüşü var o yüzden bir 0 kurulum yapayım dedim. 24H2 de sorun yaşayanlar gördüm. Bu sorunlar ne derecede? Çok sıkıntı çıkarır mı?

Selamlar. Şu an bilgisayarımda 23H2 mevcut. Format atacağım fakat çok elzem değil. Biraz performans düşüşü var o yüzden bir 0 kurulum yapayım dedim. 24H2 de sorun yaşayanlar gördüm. Bu sorunlar ne derecede? Çok sıkıntı çıkarır mı?
İlk zamanlar oyun açıkken ALT + Tab yapınca kanser oluyordum diyebilirim artık yok denecek kadar az. Dediğiniz gibi, zaten format atacaksanız 24H2 kurabilirsiniz ama sırf 24H2'ye geçmek için zahmet edip format atmanıza gerek yok.

Windows 11'in her sürümünde "şunu yaşadım berbat sistem" diyenleri görüyoruz. Cihazdan cihaza farklılık gösterebiliyor. Denemeden ne olacağını bilemezsiniz. Üstte söylendiği gibi 7-8 ay önce birkaç sorun vardı ama sürekli güncelleme aldığı için bunlar da çözüldü. Ben de aktif olarak kullanıyorum ve performans düşüşü yaşamıyorum. Format atmanız şart değil, Wintoys ile gereksiz servisleri vs. kapatıp gereksiz dosya temizliği yapabilirsiniz. (sosyalde bulunan CrapFixer da performans ayarı yapıyor detaylı bir şekilde o da kullanılabilir.)