Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 62
Yaşanan sorunlar neredeyse 7-8 ay öncesinde kaldı. 24H2 sürekli güncelleme almakta. Bu güncellemelerde açıkları ve hataları düzeltiyor. Geçin gitsin. Skıntı çıkarmaz.
SadeceZinzap
Uzman
Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ama geçin, sorun yaşarsanız 23H2'ye geri dönersiniz.
RoaringLion
Üstün
İlk zamanlar oyun açıkken ALT + Tab yapınca kanser oluyordum diyebilirim artık yok denecek kadar az. Dediğiniz gibi, zaten format atacaksanız 24H2 kurabilirsiniz ama sırf 24H2'ye geçmek için zahmet edip format atmanıza gerek yok.Selamlar. Şu an bilgisayarımda 23H2 mevcut. Format atacağım fakat çok elzem değil. Biraz performans düşüşü var o yüzden bir 0 kurulum yapayım dedim. 24H2 de sorun yaşayanlar gördüm. Bu sorunlar ne derecede? Çok sıkıntı çıkarır mı?
Astronotarda
Üstün
Windows 11'in her sürümünde "şunu yaşadım berbat sistem" diyenleri görüyoruz. Cihazdan cihaza farklılık gösterebiliyor. Denemeden ne olacağını bilemezsiniz. Üstte söylendiği gibi 7-8 ay önce birkaç sorun vardı ama sürekli güncelleme aldığı için bunlar da çözüldü. Ben de aktif olarak kullanıyorum ve performans düşüşü yaşamıyorum. Format atmanız şart değil, Wintoys ile gereksiz servisleri vs. kapatıp gereksiz dosya temizliği yapabilirsiniz. (sosyalde bulunan CrapFixer da performans ayarı yapıyor detaylı bir şekilde o da kullanılabilir.)Selamlar. Şu an bilgisayarımda 23H2 mevcut. Format atacağım fakat çok elzem değil. Biraz performans düşüşü var o yüzden bir 0 kurulum yapayım dedim. 24H2 de sorun yaşayanlar gördüm. Bu sorunlar ne derecede? Çok sıkıntı çıkarır mı?
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-