Arkadaşlar temiz kurulumu şu anlık yapmak istemiyorum. Güncelleme yardımcısı tarzı bir şey vardı sanki bulamadım. Nasıl geçerim? Sizce beklemek en doğrusu mu olur? Yani güncelleme sağır sultana bile gelmiş sanırım.
Detaylar
Kim cevapladı?MaxPayne
Uzman
Hocam sırasıyla sistem özelliklerine göre dağıtılıyor. Arkadaşımın Huawei laptopa daha yeni geldi misal. İster bekleyin ister temiz kurulumla geçin ama öyle muazzam bir fark yok. Aynı 11, üstüne biraz hatalar serpiştirip sunmuşlar.
Güncelleme yardımcısı tarzı bir şey vardı sanki bulamadım.
Astronotarda
Üstün
Hocam elle güncellemeniz daha iyi olacaktır, update beklemesi ölüm. @Caner Uncu hocamın attığı linkten yükleme yardımcısını kullanın. Merak etmeyin, verilere hiçbir şey olmaz.Arkadaşlar temiz kurulumu şu anlık yapmak istemiyorum. Güncelleme yardımcısı tarzı bir şey vardı sanki bulamadım. Nasıl geçerim? Sizce beklemek en doğrusu mu olur? Yani güncelleme sağır sultana bile gelmiş sanırım.
Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
Bende Update ile gelsin diye inatla bekliyorum. Microsoft'ta inat edip yollamıyor bakalım eli mahkum elbet gelecek.
Demek ki adını yanlış hatırlıyormuşum. Yüklemeye çekindim bu yüzden. Teşekkür ederim hocalarım.
Update beklemek her türlü mantıklı çünkü belli ki patchlenmesi gereken baya bir meselesi var ve sistem seçiyor güncelleme.
Astronotarda
Üstün
Alakası bile yok... Ben ilk gün geçtim, gayet stabil çalışıyor güncelleme. Windows Update'in özellik güncellemesi sistemi yıllardır berbattı. Beklemenin mantığı yok.Update beklemek her türlü mantıklı çünkü belli ki patchlenmesi gereken baya bir meselesi var ve sistem seçiyor güncelleme.
Alakası bile yok... Ben ilk gün geçtim, gayet stabil çalışıyor güncelleme. Windows Update'in özellik güncellemesi sistemi yıllardır berbattı. Beklemenin mantığı yok.
Microsoft forumlarını vs geçtim burada bile güncelleme sonrası milletin PC'i yeniden başlatma döngüsüne girmişken sana inanalım doğru diyorsun. Hatta Microsoft'a söyle aşamalı olarak vermek yerine tek düğmeye basıp tüm sistemlere göndersinler
Astronotarda
Üstün
İlk olarak, yeniden başlatma döngüsüne kim girmiş? Ben burada öyle bir konu görmedim.Microsoft forumlarını vs geçtim burada bile güncelleme sonrası milletin PC'i yeniden başlatma döngüsüne girmişken sana inanalım doğru diyorsun. Hatta Microsoft'a söyle aşamalı olarak vermek yerine tek düğmeye basıp tüm sistemlere göndersinler![]()
İkinci olarak 24H2'ye geçenler genelde memnun kalıyorlar, başta Recep Baltaş önerdi zaten 24H2 gayet stabil diye. Tek söyleyen ben değilim. Adam deneyimli bir insan.
Üçüncü olarak, tek tuşla her sisteme göndermeleri mümkün değil, sunucular çöker veya yanlış yerlere güncelleme gidebilir. 23H2 döneminde desteklenmeyen Windows 10 cihazlara bile güncelleme gitmişti mesela.
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-