Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
İlk olarak, yeniden başlatma döngüsüne kim girmiş? Ben burada öyle bir konu görmedim.
İkinci olarak 24H2'ye geçenler genelde memnun kalıyorlar, başta Recep Baltaş önerdi zaten 24H2 gayet stabil diye. Tek söyleyen ben değilim. Adam deneyimli bir insan.
Üçüncü olarak, tek tuşla her sisteme göndermeleri mümkün değil, sunucular çöker veya yanlış yerlere güncelleme gidebilir. 23H2 döneminde desteklenmeyen Windows 10 cihazlara bile güncelleme gitmişti mesela.
Yeniden başlatma döngüsü sorunu için tık. Ayrıca başka sorunlar ve memnuniyetsizliklerde Windows 11 forum başlığında mevcut, bakabilirsin.
Recep Baltaş'ın bu lafı sistemine güncelleme gelenler için söylediğini düşünüyorum. Üstte bende farklı bir şey dememişim. Update den gelsin, geçerim. Diğer türlü yöntemlerle geçmenin bir alemi yok.
E kendin anlatıyorsun yani güncelleme gönderirken bile bir sürü sorun yaşayan Microsoft yeni güncellemesini püri pak sorunsuz çıkarabilir mi?
Son düzenleme:
Astronotarda
Üstün
Konuyu adam akıllı okumamışsın bile. Sorun Gigabyte anakart yüzünden oluyor deniyor konuda.Yeniden başlatma döngüsü sorunu için tık. Ayrıca başka sorunlar ve memnuniyetsizliklerde Windows 11 forum başlığında mevcut, bakabilirsin.
Recep Baltaş'ın bu lafı sistemine güncelleme gelenler için söylediğini düşünüyorum. Üstte bende farklı bir şey dememişim. Update den gelsin, geçerim. Diğer türlü yöntemlerle geçmenin bir alemi yok.
E kendin anlatıyorsun yani güncelleme gönderirken bile bir sürü sorun yaşayan Microsoft yeni güncellemesini püri pak sorunsuz çıkarabilir mi?
2.olarak konularda Recep Baltaş, Insider previewde bile insanların geçmesini öneriyordu.
3.olarak güncelleme sorunsuz çıkabilir diye bir şey söylemedim. Ayrıca güncellemelerin bir anda herkese gönderildiği herhangi bir işletim sistemi yok. Microsoft'un suçu değil bu olay. Ayrıca güncellemenin düzgünlüğünü de sunucular belirlemez. 24H2, 23H2'nin pek çok sorununu çözmüş bir güncelleme.
Konuyu adam akıllı okumamışsın bile. Sorun Gigabyte anakart yüzünden oluyor deniyor konuda.
2.olarak konularda Recep Baltaş, Insider previewde bile insanların geçmesini öneriyordu.
3.olarak güncelleme sorunsuz çıkabilir diye bir şey söylemedim. Ayrıca güncellemelerin bir anda herkese gönderildiği herhangi bir işletim sistemi yok. Microsoft'un suçu değil bu olay. Ayrıca güncellemenin düzgünlüğünü de sunucular belirlemez. 24H2, 23H2'nin pek çok sorununu çözmüş bir güncelleme.
Tamam. Sana bir şey anlatmakla uğraşmayacağım.
Astronotarda
Üstün
Anlatamıyorsun zaten, iyi günler.
mehmet5148
Uzman
Bende Update ile gelsin diye inatla bekliyorum. Microsoft'ta inat edip yollamıyor bakalım eli mahkum elbet gelecek.
Hocam neden taktın 24H2'ye ya kullan keyfine bak çok fark yok benim PC'ye gelmedi 2452 eski PC'de denedim bir fark yok hocam neden takıyorsun şu sürüme.
Grafik ayarları açılmıyor kendini kapatıyor, alt tab yapınca siyah ekran alıyorsun ve son güncellemeye kadar denedim düzelmedi, bazı sürücüler özelleştirme programları hatalı çalışıyor, sağ tık menüsü düzgün çalışmıyor sizde sorun olmaması herkeste olmayacağı anlamına gelmiyor update ike gelmediyse bir sebebi var. Microsoft blok blok gönderiyoe update leri. Kararlı sürüm için beklenmesi gerekiyor. Sizin deneyiminiz sorunsuzmuş iyi kullanımlar.Hocam neden taktın 24H2'ye ya kullan keyfine bak çok fark yok benim PC'ye gelmedi 2452 eski PC'de denedim bir fark yok hocam neden takıyorsun şu sürüme.
Astronotarda
Üstün
Sizin sorununuz daha çok işletim sistemindeki bir bozukluk gibi duruyor, hiç temiz kurulum denediniz mi?Grafik ayarları açılmıyor kendini kapatıyor, alt tab yapınca siyah ekran alıyorsun ve son güncellemeye kadar denedim düzelmedi, bazı sürücüler özelleştirme programları hatalı çalışıyor, sağ tık menüsü düzgün çalışmıyor sizde sorun olmaması herkeste olmayacağı anlamına gelmiyor update ike gelmediyse bir sebebi var. Microsoft blok blok gönderiyoe update leri. Kararlı sürüm için beklenmesi gerekiyor. Sizin deneyiminiz sorunsuzmuş iyi kullanımlar.
Ayrıca arkadaş zaten herkeste aynı çalışıyor dememiş, 23H2 ile arasında çok fark yok demiş. Ki gayet haklı, 24H2 ile gelen şeyler genelde performans ve kalite geliştirmeleri oldu, yeni özellik ben de göremedim. Ayrıca "Update ile gelmeyince sistem hazır olmuyor" saçmalığını da çok komik buluyorum. Öyle bir şey yok çünkü. Örnek olarak, benimle aynı sistemi kullanan arkadaşım güncellemeyi ilk gün aldı. Ben 4 gün boyu bekledim ama gelmedi. Ben de yükleme yardımcısı kullandım. İkimiz de sorunsuz kullanıyoruz. Bu mantığa göre benim deli gibi sorun yaşamam gerekirdi mesela.
Ek olarak, eğer güncelleme her sistemde farklı şekilde çalışacak olsaydı Microsoft her üreticiye ve her sürüme özel farklı farklı derlemeler çıkarırdı. Fakat böyle bir durum yok.
Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hocam neden taktın 24H2'ye ya kullan keyfine bak çok fark yok benim PC'ye gelmedi 2452 eski PC'de denedim bir fark yok hocam neden takıyorsun şu sürüme.
Yok üstat galiba yanlış anlaşıldım. Ben sadece Update olarak gelmesini istediğimi anlatmaya çalıştım. Yoksa diğer PC de 24H2 yüklü yani beklediğimden değil gelmediğinden yakındım. Takıldığım falan yok sürüme.
bir çok kez temiz kurulum yaptım sanırım geçen hafta en son kurulumu yaptım aynı sorunlar vardı eğer güncellem geldiyse ve düzelmeye gittiyse geçmek isterim tekrardanSizin sorununuz daha çok işletim sistemindeki bir bozukluk gibi duruyor, hiç temiz kurulum denediniz mi?
Ayrıca arkadaş zaten herkeste aynı çalışıyor dememiş, 23H2 ile arasında çok fark yok demiş. Ki gayet haklı, 24H2 ile gelen şeyler genelde performans ve kalite geliştirmeleri oldu, yeni özellik ben de göremedim. Ayrıca "Update ile gelmeyince sistem hazır olmuyor" saçmalığını da çok komik buluyorum. Öyle bir şey yok çünkü. Örnek olarak, benimle aynı sistemi kullanan arkadaşım güncellemeyi ilk gün aldı. Ben 4 gün boyu bekledim ama gelmedi. Ben de yükleme yardımcısı kullandım. İkimiz de sorunsuz kullanıyoruz. Bu mantığa göre benim deli gibi sorun yaşamam gerekirdi mesela.
Ek olarak, eğer güncelleme her sistemde farklı şekilde çalışacak olsaydı Microsoft her üreticiye ve her sürüme özel farklı farklı derlemeler çıkarırdı. Fakat böyle bir durum yok.