bir çok kez temiz kurulum yaptım sanırım geçen hafta en son kurulumu yaptım aynı sorunlar vardı eğer güncellem geldiyse ve düzelmeye gittiyse geçmek isterim tekrardan
Valla sizin dediğiniz her şeyi denedim, bende herhangi bir sorun çıkmadı yani. Temiz kurulumla geçmeyi deneyin derim ben.

Ya arkadaşlar 24H2 yeni çıktı daha çok özellik yok eski PC'de denedim baktım detaylı test ettim 23H2'den farkı yok neden bu kadar üstüne düşüyorsunuz bu sürümün illaki gelir Update'den.

Ya arkadaşlar 24H2 yeni çıktı daha çok özellik yok eski PC'de denedim baktım detaylı test ettim 23H2'den farkı yok neden bu kadar üstüne düşüyorsunuz bu sürümün illaki gelir Update'den.
Sürüm özelliklerle dolu bir sürüm olarak tasarlanmadı zaten, sürümün amacı performans ve kalite iyileştirmesi. Siz olayı yanlış anlamışsınız :D.

O kadar da abartacak performans iyileştirmesi yok.
Nasıl bir iyileştirme bekliyordunuz ki? Bahsettiğimiz performans iyileştirmesi işletim sistemiyle alakalı, kalkıp oyunda test ediyorsanız fark göremezsiniz zaten. 24H2, 23H2'deki belirli sorunları kaldırıp sistemi daha stabil hale getiren bir güncelleme.

Nasıl bir iyileştirme bekliyordunuz ki? Bahsettiğimiz performans iyileştirmesi işletim sistemiyle alakalı, kalkıp oyunda test ediyorsanız fark göremezsiniz zaten. 24H2, 23H2'deki belirli sorunları kaldırıp sistemi daha stabil hale getiren bir güncelleme.
Ben denemek için geçtim sorunlar çözülmüş ve bence 23h2 ye göre çok daha hızlı sadece alt tabda ufak bir gecikme var ona da çözüm bulsam mis olacak

Ben denemek için geçtim sorunlar çözülmüş ve bence 23h2 ye göre çok daha hızlı sadece alt tabda ufak bir gecikme var ona da çözüm bulsam mis olacak
Alt tab gecikmesi sizin bilgisayarınızla alakalı da olabilir. Bilgisayarda ilk kez alt tab atınca menü hemen kendini yükleyemiyor. RAM ile alakalı bir durum sanırım.