Hocam bence en temiz bir şekilde 24H2 ISO'yu yazdırıp Windows kurmak olacaktır.

Bu kadar Torrent dosyası ne olacak peki? Bunları yedeklemenin bir yolu var mı? Zaten 4 TB HDD doldu.

Screenshot_15.webp

Kayıt defterindeki ayarlarla oynamanın nasıl bir etkisi olacağını kimse bilemez. Nadiren de olsa hatalar çıkıyor. Mesela ben gamedvr ayarını kapattığım için Xbox uygulaması bozulmuştu ve düzeltememiştim. Ayrıca dediğim gibi, gereksiz. Zaten sitelerinde güncellemeye yardımcı bir araç mevcut.

Kayıt defteri temizliği Windows bileşenlerini "genelde" ellemez. Ama bilemeyiz. Üstte de yazıldığı gibi ya güncelleme aracını kullanın ya da imajı yazdırıp içindeki setup dosyasını çalıştırın, ikisi de aslında aynı şeyi yapıyor.

Torrent dosyalarım ne olacak?

Hocam neden kayıt defteri ayaklarınıza ilgili bir değişiklik yapıyorsunuz?

Windows'u yeni kurduğumuzda bile disk temizleme yaptığımızda çöp dosyalar çıkıyor. Kayıt defterinde de hem onlar temizlensin hem de çok program kaldırıp kurdum onlar temizlensin diye kayıt defteri temizliği yaptım.

Biraz beklemen gerekiyor, nedense bana da oldu bu. Windows Installer'a bir şey oldu sanırım. 15 dakika bir program kurmaya beklemiştim. Ama bir kez yapınca düzeliyor.
Ben format atmaya gidiyorum hocam. Önce format atacağım daha sonra 24H2'yi indireceğim ve USB'ye yazacağım ve bir daha format atacağım. Neden böyle yapıyorum. Virüsler USB belleğe bulaşmasın diye.

Ben format atmaya gidiyorum hocam. Önce format atacağım daha sonra 24H2'yi indireceğim ve USB'ye yazacağım ve bir daha format atacağım. Neden böyle yapıyorum. Virüsler USB belleğe bulaşmasın diye.
Virüs olduğunu nereden biliyorsun ki? Ayrıca bir USB olmadan format atamazsın (temiz kurulumdan bahsediyorum), elinde hazır USB var mı?

Çünkü KMS kullandım. Evet elimde USB var.
KMS bir virüs değildir. Aktivasyonunu bir ağ üzerinden yapmaktır. KMSPico'nun internette gezen sürümlerini kullanmadıysan bir sorun çıkmaz. Ayrıca format USBlerine KMS geçemez (KMSPico'nun virüsleri de geçemiyor test etmiştim). Direkt 24H2 USB'si hazırlayabilirsin yani.