Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Preview sayılmaz artık, RTM oldu.
techolay.net
Windows 11 24H2
5 Ekim 2021'de piyasaya sürülen Windows 11, şu an için en güncel Windows sürümü durumunda.
techolay.net
Windows 11 24H2
5 Ekim 2021'de piyasaya sürülen Windows 11, şu an için en güncel Windows sürümü durumunda.
Hasanxcd
Uzman
Windows 11 24H2
5 Ekim 2021'de piyasaya sürülen Windows 11, şu an için en güncel Windows sürümü durumunda.techolay.net
Sağ olun hocam bilmiyordum RTM olduğunu artık pardon.
Max Caulfield
Üstün
Eğer İngilizce ISO indirmek istiyorsanız ve o yüzden Insider ISO sayfasına girdiyseniz Release Preview indireceksiniz. Zaten Techolay Sosyal'de @Recep Baltaş abimizin paylaştığı ISO da Türkçe Release Preview ISO dosyası.
Şu anda RTM sürüm Release Preview kanalında mevcut. Yani genele açılmasına henüz var ama az kaldı.
Şu anda RTM sürüm Release Preview kanalında mevcut. Yani genele açılmasına henüz var ama az kaldı.
Furkan9600
Uzman
Windows 11 24H2
5 Ekim 2021'de piyasaya sürülen Windows 11, şu an için en güncel Windows sürümü durumunda.techolay.net
Hocam daha fındık toplamaya gitmeden canary kanalında yeşil ekran yedim
RTM diye indirip kurdum. YouTube video ekranı donması, Windows ayarlar yersiz yere çökmesi gibi sorunlar yaşayınca 23H2'e geri dönmüştüm. Sürücüler güncel ve geçen yıl incelediğiniz HP Victus 16 bilgisayara kurmuştum. Şimdi her bilgisayarda aynı şeyler olmayabilir fakat benim bilgisayarda bug mevcuttu, bununla uğraşmak yerine 23H2'e geri dönüş sağlamıştım. Bilgisayar marka sitesinde 24H2 sürücüleri yayınlamıştı, onları kurmama rağmen sorunlar yaşıyordum. Bence halen Preview. Son kullanıcılar yayınlandığı zaman büyük ihtimalle yaşadığım sorunları yaşamayacağım.
Black_eagle 1903
Yetkin
Windows 11 24h2 indiser prewiew iso
gofile.io
İso dosyasını buradan alıyorum resmi yani.
Gofile - Cloud Storage Made Simple
Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly.
Windows 11, version 24H2 [26100.863] (Updated June 2024) :: Turkish :: Select file :: List of files by Microsoft®
The file list from Microsoft Corporation. You will find a hash sum of files (MD5, SHA-1, SHA-256 and SHA-512) and also the actual size of files in this list.
files.rg-adguard.net
Furkan9600
Uzman
RTM diye indirip kurdum. YouTube video ekranı donması, Windows ayarlar yersiz yere çökmesi gibi sorunlar yaşayınca 23H2'e geri dönmüştüm. Sürücüler güncel ve geçen yıl incelediğiniz HP Victus 16 bilgisayara kurmuştum. Şimdi her bilgisayarda aynı şeyler olmayabilir fakat benim bilgisayarda bug mevcuttu, bununla uğraşmak yerine 23H2'e geri dönüş sağlamıştım. Bilgisayar marka sitesinde 24H2 sürücüleri yayınlamıştı, onları kurmama rağmen sorunlar yaşıyordum. Bence halen Preview. Son kullanıcılar yayınlandığı zaman büyük ihtimalle yaşadığım sorunları yaşamayacağım.
Ben RTM olanını kurdum kurduğum gibi yeşil ekran yedim sonra canary kanalına geçip art artta yeşil ekran yedim
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-