Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 27 Ocak 2024
- Makaleler
- 7
Release Preview kanalindan guncellemesi geri cekilmisken gecmek ne kadar saglikli bilemiyorum acikcasi. Stabil kanala hala gelmedi. Buna ek olarak sahsi deneyim olarak, kurulum ekrani hantal ve buglu, ustune kafa karistirici.
Stabil kanala 24H2'nin guncelleme olarak gelmesini bekleyin derim. Recall ve Copilot+ ozelliklerinin guvenilirligi de tartisilirken gecmek pek ideal degil bence. Yuksek ihtimal bu ozellikleri 23H2'ye de getirecekler guncellemeler ile ama neyse, oyle olmamasini umalim simdilik.
Stabil kanala 24H2'nin guncelleme olarak gelmesini bekleyin derim. Recall ve Copilot+ ozelliklerinin guvenilirligi de tartisilirken gecmek pek ideal degil bence. Yuksek ihtimal bu ozellikleri 23H2'ye de getirecekler guncellemeler ile ama neyse, oyle olmamasini umalim simdilik.
Son_Davar_Bükücü
Uzman
Şu an:
"Sürüm 24H2
İS derlemesi 26100.863
Deneyim Windows Feature Experience Pack 1000.26100.6.0"
kullanıyorum. Sadece tarayıcıda gezip arada bir oyun oynuyorum, hiç sorun yaşamadım. Hissedilir hiç farkı yok 23h2'den ama geçeceksen temiz bir formatla geçmeni öneririm. İlk başta güncelleyip geçmiştim. nvidia ve amd uygulamaları başta olmak üzere çoğu uygulama düzgün çalışmadı.
"Sürüm 24H2
İS derlemesi 26100.863
Deneyim Windows Feature Experience Pack 1000.26100.6.0"
kullanıyorum. Sadece tarayıcıda gezip arada bir oyun oynuyorum, hiç sorun yaşamadım. Hissedilir hiç farkı yok 23h2'den ama geçeceksen temiz bir formatla geçmeni öneririm. İlk başta güncelleyip geçmiştim. nvidia ve amd uygulamaları başta olmak üzere çoğu uygulama düzgün çalışmadı.
Max Caulfield
Üstün
24H2 sürümü dün itibarıyla Release Preview'a tekrar yayınlandı. 26100.863 yapısı ile 24H2 sürümü RP'ye geri geldi.Release Preview kanalindan guncellemesi geri cekilmisken
Bence geçilir fakat temiz kurulum öneririm. Yükseltme ile geçince sorun yaşama ihtimaliniz var.
- Makaleler
- 3
Canary kanalda kullanıyorum uzun süredir. Geçebilirsiniz bence.