Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.563 Çözümler 8 Beğeniler 2.659 Yer Trabzon/Şalpazarı 1 Şubat 2026 #11 Tek sorunu key türünü farklı olması olabilir. Bunun haricinde iyi seviyede.
KS KS Check Engine Becerikli Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 564 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 389 1 Şubat 2026 #12 Ömer_Yeter dedi: Tek sorunu key türünü farklı olması olabilir. Bunun haricinde iyi seviyede. Genişletmek için tıkla... Massgreve ile halletmeyi düşünüyorum onu da.
Ömer_Yeter dedi: Tek sorunu key türünü farklı olması olabilir. Bunun haricinde iyi seviyede. Genişletmek için tıkla... Massgreve ile halletmeyi düşünüyorum onu da.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.985 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.076 1 Şubat 2026 #13 Check Engine dedi: Hocam bir de Home sürümüne geri geçince Windows lisansım silinir mi? LTSC için massgreve kullanmayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... OEM lisansı varsa sorun yaşamazsınız.
Check Engine dedi: Hocam bir de Home sürümüne geri geçince Windows lisansım silinir mi? LTSC için massgreve kullanmayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... OEM lisansı varsa sorun yaşamazsınız.
KS KS Check Engine Becerikli Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 564 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 389 1 Şubat 2026 #14 Hasan Merkit dedi: OEM lisansı varsa sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Evet cihazın anakartına gömülü lisansı var.
Hasan Merkit dedi: OEM lisansı varsa sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Evet cihazın anakartına gömülü lisansı var.