Ben temiz kurulumla format attım geçtim. Öyle bir sorunum yok. Tek sorunum sistem ayarlarındayken görüntü ayarlarından grafik ayarlarına tıkladığımda bazen pencere çöküyor. Onun dışında bir sorunla karşılaşmadım.
Asus Armory Crate yazılımı kullanıyorsan "Pencereli oyunlar için iyileştirmeleri kullanma" ayarını kapat. Programa özel sorun bak, onu da ilk bu forumda ben keşfettim. İlk 24H2 yayınladığından beri aynı sorun devam ediyor.Öyle bir sorunum yok. Tek sorunum sistem ayarlarındayken görüntü ayarlarından grafik ayarlarına tıkladığımda bazen pencere çöküyor. Onun dışında bir sorunla karşılaşmadım.
Şimdi ben de denedim. İlkinde çöktü ikincide açıldı. Komedi.Ben temiz kurulumla format attım geçtim. Öyle bir sorunum yok. Tek sorunum sistem ayarlarındayken görüntü ayarlarından grafik ayarlarına tıkladığımda bazen pencere çöküyor. Onun dışında bir sorunla karşılaşmadım.
AMD performans iyileştirme güncellemesinden sonra geldi o sorun. Yani 23H2'de bu sorunu getirdiler.
Eki Görüntüle 87390
Çözümü böyle buldum.Şimdi ben de denedim. İlkinde çöktü ikincide açıldı. Komedi.Madem 24H2 hala bozuk niye yayınladınız? Hayret bir şey!
Ben çözümü windows 10 geri yükleme yaparak buldum galiba destek bitene kadar windows 10 da kalacağım.Asus Armory Crate yazılımı kullanıyorsan "Pencereli oyunlar için iyileştirmeleri kullanma" ayarını kapat. Programa özel sorun bak, onu da ilk bu forumda ben keşfettim. İlk 24H2 yayınladığından beri aynı sorun devam ediyor.
AMD performans iyileştirme güncellemesinden sonra geldi o sorun. Yani 23H2'de bu sorunu getirdiler.
Eki Görüntüle 87390
windows 10 geri döndüm bilgisayar saat gibi çalışmaya başladı windows 11 24h2 gerçekten çok hantal windows 10 desteği bitene kadar kalacağım o zamana kadar windows 11 oturacağını düşünüyorum.Şimdi ben de denedim. İlkinde çöktü ikincide açıldı. Komedi.Madem 24H2 hala tam değil, niye yayınladınız? Hayret bir şey!