17306

Becerikli
2025-08 Cumulative Update Preview for Windows 11 Version 24H2.
Windows 11 Ağustos toplu güncelleştirme ön izlemesi(KB5064081) ile küçük görev çubuğu simgeleri geldi.

Eki Görüntüle 179772

Dosya Ekleri

• {CAE2823E-EC40-40C3-A808-CDECB8AC4979}.webp
    {CAE2823E-EC40-40C3-A808-CDECB8AC4979}.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 199
Vallahi iş laptopunda bile %100 ölçekle kullanınca felaket küçülüyor bunu da açarsam üstüne karınca gibi kalır. Diğer ev kullanımlarında da küçük monitör kullanan pek kalmadı yine ufacık kalır.

Laptopa format attım sürücüler dahil hiçbir güncellemeyi kurmadım hatta internete bile bağlamadım SSD bozan güncellemeyi yüklemesin diye. Laptopu bu şekilde rafa kaldırdım. Bu günleridemi görecektik Microsoft.

Laptopa format attım sürücüler dahil hiçbir güncellemeyi kurmadım hatta internete bile bağlamadım SSD bozan güncellemeyi yüklemesin diye. Laptopu bu şekilde rafa kaldırdım. Bu günleridemi görecektik Microsoft.
İsteseniz de kuramıyorsunuz ki. 😂 Alttaki güncellemeyi kurmak için bin takla attım ama hala daha kurulmuyor. Bide utanmadan Windows'u yeniden yükle diyor. Photoshop ve CapCut alternatiflerine alışırsam direkt Linux'a geçecem.
1756573806290.webp

Vallahi iş laptopunda bile %100 ölçekle kullanınca felaket küçülüyor bunu da açarsam üstüne karınca gibi kalır. Diğer ev kullanımlarında da küçük monitör kullanan pek kalmadı yine ufacık kalır.
Eğer ileride görev çubuğu da küçülürse bir anlamı olur, şu an için pek hoş durmuyor. 2K'da 27inç ekranda iyi olur bence

Ben o güncellemeyi kaldıramadım. O şekilde kullanıyorum.

Logoları görev çubuğuna sığacak şekilde yapsalar iyi olurdu sanki. Böyle hiç anlaşılmıyor ve kötü görünüm bırakıyor.